Блатечки след скандала: Сравни Мария Бакалова с Хоакин Финикс

"Мария просто е много талантлива. Целия си живот дотук тя е живяла така, че да ѝ се случват тия неща". Това заяви Асен Блатечки, който гостува заедно с Яна Маринова в "Тази сутрин" след историческата номинация на Мария Бакалова за "Оскар". Блатечки сподели, че познава Мария от 12-годишна.

Той отговори и на въпроса колко трудно е Мария Бакалова да изиграе дъщерята на Борат: "Имах предвид, че Хоакин Феникс има много по-добри роли от тази на Жокера, според мен. Но да, Жокера и това, което прави Мария в този филм, доста се доближават като изразни средства и актьорска игра".

"Тя беше едно малко момиченце от Бургас. Учеше в тяхното музикално училище, театрална паралелка. От съвсем малка мечтаеше да ѝ се случват всички тия неща. За нея работата е над всичко. Абсолютно над всичко. Така че абсолютно закономерно ѝ се случват тези работи", категоричен е той.

Маринова се запознава с Мария по време на снимките на филма "Като за последно" на режисьора Ивайло Пенчев. "Най-важното е, че е попаднала в ръцете на Саша Барън Коен. Когато работиш с режисьор от такъв ранг и попаднеш в голямото кино, оттук нататък всичко зависи само от собствените ти качества и дали ще можеш да се пуснеш по вълната", заяви тя.

"Познавам ги и двамата, и то много добре", каза Блатечки за скандала около думите на проф. Иван Добчев за Бакалова. "Според мен това са техни лични, учителско-ученически отношения. Иван Добчев продължава да се чувства нейн учител и да ѝ дава уроци по пътя, по който те са вървяли заедно."

"Това е ролята. Тя е наета, за да изиграе това. Тя се доверява на режисьора със огромен опит да изиграе това, което той иска, за да покаже неговата гледна точка. И се справя блестящо", коментира от своя страна Яна.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Генадиев

Генадиев

17.03.2021 | 09:46

Тоя с неговите сравнения е направо несравним.

Отговори
11 1
К.К.

К.К.

17.03.2021 | 08:48

Бакалова трябва да получи оскар. БОРАТ-2 си свърши работата - помогна на Байдън да стане президент. Най-вроятно и другата отрепка - Коен, също ще получи оскар...

Отговори
12 4
Ели

Ели

16.03.2021 | 20:31

Ех, Яна, кажи нещо хубаво за момичето, младо, талантливо, чаровно. А ти режисьора. И най добрия режисьор не може да направи чудо, ако нямаш талант.

Отговори
20 4
USA

USA

16.03.2021 | 17:34

Бакалова е актриса колкото Борат е режисьор. Гнусни създания използвани за политически цели.

Отговори
19 30
Момчил

Момчил

17.03.2021 | 18:53

Комплексар!! И завистник!

Отговори
11 2

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?