Следвайте ни

Благоприятен ден за Раците, Скорпионите в стрес

viber icon

ОВЕН

Приятен и спокоен ден. Подходящо време да завършите задачи, започнати отдавна и да решите въпроси, които в последно време не ви дават покой. Отделете време и да си починете, да възстановите силите си и да прекарате време в компанията на най-близките си. Гости ще ви изненадат приятно.

ТЕЛЕЦ

Днес трудно ще запазите спокойствие. Емоционално ще сте нестабилни и остро ще реагирате на всякакви дреболии. За щастие, до вас са хора, готови да ви помогнат и развеселят. Възползвайте се от появилата се възможност, да се занимавате с интересни проблеми и да завършите стар проект.

БЛИЗНАЦИ

Ако успеете да отхвърлите съмненията и тревогите си и се съсредоточите върху важното, може да постигнете блестящи резултати. В работа разчитайте на собствените си сили. Ще получите покана за приятно събитие, което ще постави началото на нови делови начиная и приятелства. 

РАК

Благоприятен ден в много отношения. Семейните ви проблеми ще останат в миналото благодарение на вашето търпение, деликатност и тактичност. Вие уважавате чуждите чувства и стараете се да не нараните никого. С получен доход ще върнете стари дългове и ще стабилизирате финансите си.

ЛЪВ

Подходящ ден за обсъждане на въпроси, касаещи дългосрочно сътрудничество и за начало на съвместни бизнес проекти. Интуицията и вашата находчивост ще ви помогнат да постигнете успех. Имате шанс да разрешите проблеми, които отдавна стоят на главата ви. 

ДЕВА

Благоприятен ден, наситен с много позитивни емоции. Забелязват се промени към по-добро в професионалната сфера. Не е изключено да получите, макар и неофициално, делови предложения, които няма да може да се откажете. Възможно е начало и на нова романтична връзка. 

ВЕЗНИ

Подходящ ден да се замислите над бъдещи планове и да обсъждате въпроси, засягащи вашата работа и развитието на кариерата ви. Не е изключено да видите възможности, които преди това не сте забелязвали. Периодът е подходящ за среща с любими хора или за провеждане на откровен разговор за важни неща.

СКОРПИОН

Сложен ден, пълен със спорове и разногласия. Няма да ви е леко да отстоявате своята позиция. Ще ви трябва и много търпение, за да убедите околните. Много време ще мине в разговори, но все пак не всички ще са безполезни. Ако бъдете внимателни, може да чуете доста важни и полезни неща.

СТРЕЛЕЦ 

Днес не бързайте с решения или действия. Склонни сте да преоцените своите възможности. Затова си струва да се вслушате в мнението на хора, които са настроени много по-реалистично от вас. Не отказвайте предложена помощ – днес няма да ви е излишна.

КОЗИРОГ

Днес не е най-добрият ви ден. Трудно ще взимате правилни решения и няма да се ориентирате добре в проблемни ситуации. Струва си да се занимавате с неща, които добре познавате. Така няма да се изморите, а ще избегнете и грешките. Добро време за почивка, приятелски срещи и развлечения.

ВОДОЛЕЙ

Не е нужно да очаквате много от този ден. Успехите ви ще бъдат умерени, но все пак, ще може да се приближите към достигането на важните цели, да укрепите позициите си и да се избавите от неща, които са ви пречели да се движите напред. Няма нужда да бързате, търпението ще ви е от полза.

РИБИ

Ще имате успех в много области. Ще имате нови добри идеи, ще успеете да помогнете на близък, както и да приключите с нещо важно. Не е изключено, именно днес да намерите надеждни партньори. Възможно е ново начало и в романтичните връзки. Но там нещата ще се разбиват бавно. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?