4232

Благоприятен ден за Девите, Скорпионите да не се претоварват

Късмет!

 

ОВЕН

Ако се налага да пътувате преди обяд, всичко ще мине по план, дори и да не е било планирано. Следобед ще стане забележимо по-трудно да се концентрирате, но ще имате възможност да си починете добре и да прекарате приятно време в компанията на нови и стари познати.

 

ТЕЛЕЦ

Днес ще получите отлични съвети и трябва да намерите начин да се възползвате от тях. Навреме ще разберете за допуснатите си грешки и с малко помощ се успеете да ги коригирате. Ще ви трябва време, за да изберете най-добрия от няколко варианта и ако не бързате, ще направите успешни покупки.

 

БЛИЗНАЦИ

Денят ще бъде благоприятен, както за неформално общуване, така и за делови срещи. Ще се разбирате отлично с много хора и лесно ще отгатнете намеренията на новите си познати. Веднага ще разберете с кого си струва да имате по-близки отношения и от кого е по-добре да стоите далеч.

 

РАК

Днес ще имате възможност да научите нещо ново и да се срещнете с хора, от чийто опит скоро ще имате нужда. За целта трябва да сте по-концентрирани и да се опитвате да не пропускате нищо. Вкъщи ще имате повече грижи от обикновено. Възможно е някой от близките ви да се нуждае от помощта ви.

 

ЛЪВ

Не губете време днес. Ако организирате правилно времето си, ще имате възможност да направите много полезни неща както за себе си, така и за околните. Решенията, взети след обяд, ще се окажат правилни. Ако имате някакви смели идеи в този момент, вероятно ще успеете да ги реализирате в близко бъдеще.

 

ДЕВА

От делова гледна точка денят ще бъде благоприятен. Разбирателството с другите ще е лесно и ще се чувствате прекрасно. Ще се справите отлично с трудна задача, а някои от вас дори няма да имат нужда от помощ за това. Вероятни са малки парични постъпления или ценни подаръци.

 

ВЕЗНИ

Заложете днес на рутинните дейности. Концентрацията ви няма да е на ниво, за да започнете нещо ново. Опитайте се, поне за кратко, да откъснете мислите си от работата си. Затова ще помогнат приятели, които ще ви предложат да посетите интересно събитие или ще ви поканят на кратко пътуване.

СКОРПИОН

Най-забележими резултати в работата ще имат тези от вас, които днес ще отидат на срещи с потенциални партньори, ще проведат важни разговори или ще говорят за своите идеи и планове на професионални събития. Опитайте се да не се натоварвате прекалено много и да се погрижите вечерта да бъде спокойна.

 

СТРЕЛЕЦ

Срещите и преговорите днес няма да протекат според очакванията ви. Много скоро, обаче, ще имате възможност да се заемете с интересна и перспективна задача и да покажете на какво сте способни. Благодарение на вашия чар и способността да се разбирате с различни хора, бързо ще намерите съюзници.

 

КОЗИРОГ

Денят ще бъде натоварен, а задачите ви ще следват една след друга. Но както деловите, така и личните срещи ще вървят добре. Някои от вас ще успеят да се помирят с тези, с които са били в кавга. Ново запознанство може да бележи началото на приятелство или романтична връзка.

 

ВОДОЛЕЙ

Време е да се захванете с новите си идеи. Денят ще е подходящ за събиране и анализ на информация. Хората около вас ще за заинтригувани и с радост ще ви помогнат. Бързо ще се справите с проблемна ситуация и това няма да остане незабелязано. Скоро може да получите вълнуващо предложение.

 

РИБИ

Днес бързо ще се справите с организационни въпроси и ще намерите начин да преодолеете
бюрократични спънки по важен въпрос. Вероятни са промени към по-добро в отношенията с онези, които са били враждебно настроени към вас. Внимавайте с всичко, свързано с пари.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?