49

Благо Джизъса пред инфаркт: Сватосаха го с нова съпруга само ден след сватбата СНИМКИ

Най-обсъжданата сватба в България в последно време - тази на Благой Георгиев, вече е факт, но коментарите около нея не спират.

Двамата си казаха "да" в хотелски комплекс във Велинград пред очите на семействата и любимите им приятели. Официално не се твърди, че булката чака бебе, макар ме едната рокля нарочно е избрана така, че да крие корема. Това е първи подпис в гражданското за Полина, а за Благо е втори.

Според приятелите им досега той никога не е бил толкова влюбен и сам проявил желание да се ожени пред Бог за Поли, на която не смята да изневерява, защото е "жената на живота му". Благо и Полина са подписали в гражданското преди няколко месеца, а в събота се врекоха и пред Бог в църква. Булката бе избрала американска дизайнерска рокля, като костюмът на младоженеца е от същия стилист.

Връзката им се разви мълниеносно. Поли си татуира името на любимия на рамото с две сърца, а футболистът първата буква от името й на интимно място, като гаранция, че няма да се "дава" на никоя друга жена. Благой Георгиев сам платил сватбата си и не разчитал на богатия татко на булката - Иво Спасов, твърдят от комплекса във Велинград, пише Hotnews.bg.

Социалните мрежи обаче буквално гръмнаха от коментари, когато снимките от купона се появиха в интернет пространството. "И тази ще зареже", "Мисля, че с Джулката ще си паснете идеално", "Боже, как му се връзват тези жени", "Благо, това не е богоугодно", бяха само част от тях. На купона в късните часове пя Бони, която още преди седмици разкри, че футболистът пак ще става татко.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Какъв

Какъв

28.06.2022 | 15:21

му е случая на този та непрекъснато ни занимавате с него?

Отговори
0 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?