2374

Благо Джизъса чака пето дете, но изпусна важно събитие на сина си от Златка

На повече от срамна постъпка стана автор татуираният женкар с посредствена футболна кариера Благой Георгиев. Фактите говорят и отново потвърдиха, че прави деца на различни жени и след това бяга от тях.

Когато обаче са замесени взаимоотношенията и чувствата между баща и син, става наистина много неприятно при това поведение на Благо. Той оставя впечатлението, че не му пука за нито едно от децата му, което не е никак редно и говори за студенокръвие и коравосърдечност.

Джизъса изпусна много важно събитие в живота на Благой – младши, а именно тръгването на детска градина. В първия ден той е бил придружен до входа от майка си Златка Райкова и новото й гадже Карен, който го раздава повече баща на момчето, отколкото истинския му, което е много тъжно и жалко.

Това обаче не е голяма изненада, тъй като след всяка раздяла Благо Джизъса сякаш забравя, че има деца. Ангажиментите му се свеждат само до месечни издръжки, а наследниците си не ги вижда с месеци, в някои случаи дори с години.

Синът му от първия му брак например едва ли ще го познае, ако го види. След като напусна Есмер Омерова, бившият футболист почти не е виждал малкия Елай и не е стъпвал в Русия, като там ролята на баща отново изпълнява пастрокът.

Благой Георгиев обаче си живее живота и оставя впечатление, че не се сеща за децата си, а на път е още едно. Настоящата му съпруга Полина Спасова е бременна и ще дари мъжа си с дете, което за него ще е номер 5, и то от четвърта жена.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Баба

Баба

16.09.2022 | 11:33

Е държавата има нужда от приръст

Отговори
2 0
Зоро

Зоро

14.09.2022 | 15:41

Жените, които се женат за този явно не са нормални и те като него.

Отговори
19 0
Марио

Марио

13.09.2022 | 23:44

Пълен боклук, семе хвърлят Как му се връзват тия прекрасни жени?

Отговори
18 0
Гошо

Гошо

14.09.2022 | 12:30

А, де как му се връзват.Но в случая как си обяснявате картинката,тримата заедно да отидат в училището.Който не е изпитвал такива взаимоотношения само той няма да разбере ситуацията .А иначе хич не го оправдавам,като родител

Отговори
12 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?