49
Следвайте ни

Блага вест за родна звезда! Спипаха я да крие бременно коремче СНИМКА

viber icon

Певицата Сантра, за която наскоро се чу, че е бременна, се показа след дълго мълчание. Ексцентричната дама, която наскоро чукна 38 години обаче отказва да покаже бременното коремче, каквото демонстрираха олежките й Поли Генова и Мария Илиева. Сантра обаче предпочете да се скрие под стабилно палто, от което единствено се виждат слабите й крака и загатва, че носи червен сутиен.

Всъщност появата на Сантра е в новия й видеоклип "Чае Шукарие".

Певицата споделя, че отдавна е искала да направи подобно парче, за да се обърне към всички жени, които не са достатъчно уверени в себе си. Самата тя споделя, че още от началото на кариерата си не един път към нея е имало натиск да промени тялото и лицето си в името на кариерата си, но тя винаги е отказвала категорично да робува на подобни стереотипи. До ден днешен тя не изневерява на себе си, а в новата си песен тя отново носи своя неподражаем стил и хумор.

“Направих парчето, защото има много момичета, които не приемат себе си и не вярват в естествената си красота. Иска ми се жените в България да имат повече самочувствие и да виждам по-малко момичета, които се обезличават в името на някаква моментна мода. А колкото до стила на музиката - решихме да направим проект, който да съчетава в себе си балканските ритми и R&B стила, около който съм се въртяла винаги, за да пресъздадем една интересна комбинация, която нямам търпение да чуете” коментира Сантра.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?