Следвайте ни

Блага вест в дома на Тервел Пулев, идва трето бебе СНИМКА

viber icon

Истинска бомба хвърли боксьорът Тервел Пулев в социалните мрежи, с новината, че любимата му Диана е бременна. Той съобщи радостната вест с думите:

"В последния 12-ти рунд се намира нашето семейство, ако приложим професионалната боксова терминология за фазата от бременността на моята половинка в живота - Диана.

Слабо е да кажа, че изключително много се вълнуваме, но най-късно утре 25-ти март на бял свят трябва да се появи още един човек с фамилията Пулев- в мъжки род, защото прогнозите са да бъде отново момче!

Стискаме палци и сме в очакване на добри новини за нас и всичко да мине по план на д-р Велев, който изражда през 2016 г. и Аспарух Пулев.", написа Тервел.
Към текста той сложи и снимки на семейството от боксов ринг. На тях бременната му половинка е с боксови ръкавици. Семейство Пулев вече има две момченца, а в близките часове на бял свят ще се появи трето, пише blitz.bg.

Коментари (1)

Цццц

Цццц

25.03.2021 | 01:07

Браво на Тервел и на неговата половинка Деяна, така се прави 3 дечица, да са живи и здрави! Дай Боже, раждането да мине леко и да увеличите фамилията си с още един член!

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?