Следвайте ни

Блага вест! Магията се случи за пловдивчаните Емо и Калина от "Един за друг"

viber icon

Блага вест споходи най-чаровната двойки от първия сезон на романтичното предаване "Един за друг". Емо и Калина показаха положителен тест за бременност и споделиха огромното си вълнение за предстоящото събитие, за което се готвят отдавна. 

Те не успяха да спечелят формата, но пък се превърнаха в любимци на зрители. Коментарите в социалните мрежи сочат, че младата двойка е най-харесвана от зрителите на формата и бяха крайно разочаровани, че не спечелиха паричната награда. 

"Е, магията се случи и на нас. Съдбата си знае работата, а ние търпеливо изчакахме реда си. Хубавите неща стават бавно и това ни кара да ги оценяваме още повече. Щастливи сме да споделим и тази новина с вас, които сте част от живота ни в последно време. Пожелаваме го от сърце на всеки", пише Калина във Фейсбук. 

Калина и Емил са родом от Пловдив. Но живеят в с. Ягодово. Заедно са от 5 години, а от близо две години са и женени. Готови на всичко един за друг – тя се отказва от професията си на стюардеса, за да бъдат заедно, а последният романтичен жест от негова страна е специално написана за нея песен.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?