46

Бизнесмен подари бус на ВК "Марица"

На рождените си дни хората очакват подаръци, но пловдивският бизнесмен Иво Проданов направи подарък навръх рождения си ден на волейболните шампионки от Марица (Пловдив).

Иво Проданов подари на маричанки нов бус, който ще бъде използван от школата на тима и при нужда и от първия отбор. Марица има клубен автобус от година и половина, който се използва от женския отбор и децата от школата, но доста често се случва мачовете да съвпадат. Така новият бус ще е изключително важен за отбора и това е поредна ценна придобивка за клуба, който винаги се стреми да даде най-добрите условия на всички свои състезателки - от първия отбор до най-малкия набор в школата.

Иво Проданов е собственик на най-изисканите ресторанти в Пловдив - "Мусони", "Хемингуей", "Мемори", "Специале", "Долче Фелини".

Навръх рождения ден на Иво Проданов маричанки също го изненадаха с подаръци, като му подариха фланелка и топка, подписана от целия отбор. Любезният домакин посрещна шампионките в ресторант "Мусони", пред който беше паркиран и новият бус на клуба, изцяло брандиран с емблемата на Марица и цветовете на клуба.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Мека топлина

Мека топлина

24.09.2023 | 09:00

Иво е голям пич ! Поздравления за постъпката ! Дано има още последователи , които помагат на спортните клубове под тепетата !

Отговори
0 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

22.09.2023 | 22:22

Браво Д оброто го И ма

Отговори
3 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

22.09.2023 | 22:22

Истински Човек и Ф илантроп

Отговори
3 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?