Следвайте ни

Бизнесдамата Ваня Гергова стана баба за трети път

viber icon

Бизнесдамата Ваня Гергова стана баба за трети път. След двете внучки Ивет и Вивиан на бял свят се появи очакваният внук Александър. Роди го дъщеря й Нели, която е художник и дизайнер. Бебешокът проплака в болница "Селена" под вещото ръководство на д-р Минев. Мъникът тежи 2.7 килограма и е висок 49 сантиметра. Таткото Иван е на седмото небе от щастие.

Ваня Гергова е собственик на сватбена и парти агенция "Ваня Стил", която е наложено име в сватбения бранш и се отличава с перфекционизъм и стил в 20-годишния си опит. Гергова стана Мисис Дама на годината и спечели титлата "Най-добър организатор на събития". Организирала е сватбите на много известни личности, както и кръщенета и рождени дни на фамилиите им. Ваня има син Димитър Димитров - също име в сватбения бранш - видеооператор и монтажист на брачни филми и трейлъри.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?