Следвайте ни

Бизнес нюх: Вдовицата на Шарлопов удари 1 милион, вижте как

viber icon

Бояна Шарлопова, вдовицата на хотелиера и един от най-богатите българи Стефан Шарлопов, който почина през февруари 2018 година, продаде наскоро семейното имение във Владая.

Палатът на два етажа с няколко спални, с огромен дувар и разкошна гледка към планината, бил изтъргуван за поне 500 000 евро, издават запознати. Домът, който Стефан построил, и заедно с Бояна в него отгледали четирите си деца, й навявал само тъжни спомени и тя решила да се раздели с него. "Не искахме да се връщаме там след смъртта на Стефан. Всичко в тази къща е свързано с друг живот, който няма как да се върне", призна наскоро Бояна. 

Сега вдовицата на бизнесмена живее с децата си в просторно жилище в елитен столичен квартал, а цялото лято прекарали в къщата си край Созопол. Голямата им дъщеря вече е приета в Милано, където ще учи интериорен дизайн в един от най-престижните и скъпи университети. Стефани, която е на 16, твърдо се е ориентирала към туризма и иска да помага на майка си и полусестра си Ева да движат империята на татко си. 

Именно Стефани била слабостта на баща си, защото на година и половина преживяла сериозен инцидент и едва оживяла. Стефани приела и най-тежко смъртта на татко си. Заради децата си вдовицата на Шарлопов се стегна и излезе от депресията след кончината на мъжа си. Тя се шокирала, когато научила тъжната вест. Връщайки се назад, все още се чуди как е намерила сили да сподели с децата си трагичната новина. 

"Няма да забравя деня, в който почина. Сложих глава на рамото му и усетих студенина. Когато децата излязоха, започнах да викам и да плача", разказва тя, пише Галерия.
 
 
 
   
 

Коментари (5)

Нюх

Нюх

08.10.2020 | 20:13

"Невероятен бизнес нюх" Продала къщата където са изгледали децата!

Отговори
16 9
Jon

Jon

08.10.2020 | 19:09

Porednata hto gode ohte stavahta za praskane zastariavahta si tarsi tapka4

Отговори
7 12
Интелигентен

Интелигентен

08.10.2020 | 17:27

Величаещи се НИЩОЖЕСТВА и мръсни,безскрупулни,наследници на мръсни мръсници,НАВЯРНО,наследници на мръсници от Държавна сигурност.Такива....са бол,все още,в България.

Отговори
24 5
Ехаааа

Ехаааа

08.10.2020 | 17:17

Имала продола .

Отговори
17 3
Чудеса се

Чудеса се

08.10.2020 | 16:00

И ние какво да коментираме сега?

Отговори
27 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?