Следвайте ни

Бизнес дама от Пловдив стана Lady Bulgaria Вселена СНИМКИ

viber icon

Бизнес дамата Татяна Иванова спечели Lady Bulgaria Вселена. Пловдивчанката грабна короната в спор с още 11 красавици. Надпреварата се проведе в столицата, като бяха спазени всички епидемиологични мерки срещу коронавируса. Иванова е завършила журналистика и има сайт за публицистика. 32-годишната красавица има едно дете. Таня е  представител на световен бранд бельо за България, Сърбия и Румъния. Титлата Lady Bulgaria Свят пък спечели Вероника Мартинова от Девин. Тя е директор маркетинг в консултантска къща и управител на агенция за запознанства ,,Идеалната половинка”.

Конкурсът се проведе в три тура. В първия финалистките дефилираха с коктейлни рокли. Във второто дефиле момичетата представиха себе си и отговаряха на въпроси от журито. Третото дефиле по традиция беше в официалните тоалети. По традиция „Лейди България“ подкрепя благотворителна кауза.

Личната кампания на конкурса е под надслов “От любов към теб” посветена  на болните от рак на гърдата.Чрез кампанията Лейди България ще предостави безплатни терапии на 5 болни жени. По време на конкурса беше направен търг в подкрепа на Асоциация за подкрепа на децата.А талантливите деца изнесоха мини концерт пред подбраната публика.

Журито бе в състав Стефан Илчев, Мисис България д-р Полина Паньова, Ива Атанасова, Иван Рупчин, Велина Евтимова, Веселина Матев, Тюркар Тюркер. Водещи на събитието бяха носителката на титлата „Лейди България“ – Елизабет Методиева и актьора Ники Сотиров.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?