Следвайте ни

Бившият не прежали Кобилкина, отказа жените завинаги

viber icon

Ех, животе! Делчо Добрев – бившият съпруг на сексоложката Наталия Кобилкина, който доведе рускинята в България,  станал монах. Това разкрил самият той пред доктор Ко.

“Наскоро се чух с предишния ми мъж, който ми каза, че най-правилното решение е било да се разделим. Че е намерил себе си благодарение на мен, че правилно съм усетила, че семейството не му е приоритет и че иска да живее като монах.

Той сега наистина живее така. Станал е духовен учител и се занимава с молитви”, разказва брюнетката пред сп. Eva.

Кобилкина се раздели с Добрев през 2015 г., а две години по-късно каза заветното „да“ на следващия си съпруг Такис Дретакис. От него тя има и дете – момченце на име Филип. „Бях си направила списък с качества на бащата на моето дете. Исках да е синеок, сингъл, без деца от предишни бракове, но да иска да има от мен. Имаше и още много други характеристики”, признава сексоложката, но е категорична, че се е и влюбила в настоящия си мъж.

Тя продължава да твърди, че на съпруга в семейството трябва да му е трудно, а работата на жената е да го краси и да му измисля проблеми за решаване. Към настоящите предизвикателства, с които самата Кобилкина се сблъсква пък са намирането на добра бавачка, чистачка и готвачка в Лондон.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай