3906

Бившият на Мариана Попова се намести в БНТ: Италианецът готви в кулинарно шоу

Бившият на Мариана Попова се намести в БНТ: Италианецът готви в кулинарно шоу

 

Симпатичен италианец готви от няколко седмици по БНТ през уикенда и дава ценни съвети коя храна с какво вино да съчетаем. 

Досега най-разпознаваем в тази роля бе Лео Бианки, но вече във врата му диша Ханес Перфлер. За него се заговори преди повече десет години покрай връзката му с певицата Мариана Попова, с която Попова, с която имат дъщеря. Той може да се похвали със сериозна подготовка в туризма, ресторантьорството, спорта и модата. Разговарял е за живота на чаша вино със звезди като Джон Траволта, Джордж Клуни и Хю Грант, а в момента върти ресторант в центъра на София. Предаването му „Опитай света с Ханес", което тръгна без официално обявление от БНТ, се върти от средата на май. Водещият му няма нищо общо с външния си зид преди десетилетие, когато бе до Попова. Подстригал е до раменете си коса, пуснал е брада и е свалил няколко излишни килограма,  пише "Минаха години".

Снимка 260206

 

Ханес идва у нас по покана на бизнесмена Митко Събев, с който се запознава в скъпарския курорт Сент Мориц, където работи по онова време. Става консултант на избата в Поморие, но решението да заживее у нас взима заради любовта.

„Запознах се с Мариана. Митко Събев я беше поканил. Оказахме се седнали един до друг. Орлин Горанов ни запозна и тя много бързо забременя. Рошихме да остана. Тя имаше кариера тук. За мен беше по-възможно да работя тук и да уча език, отколкото за нея да идва в Италия или Германия”, връща се към онова време той.

Мариана Попова сложи на Ханес брачния хомот

 

„Нещата между нас се развиха толкова бързо, че нямахме време да се опознаем", споделяла е от своя страна Попова. Двамата се сгодиха през 2012 г. във „ВИП Брадьр", но до сватба така и не се стигна.

С времето разбрали, че са твърде различни във всяко отношение и не могат да продължат заедно. Затова и се разделили. „Тя забременя много бързо и в началото се борих, за да бъдем заедно заради детето. А бяхме и влюбени. Не проработи. Много сме различни, мислим различно, характерите ни са различни. Мисля, че сега тя е намерила точния човек”, признава Ханес визирайки актьора Веселин Плачков, на който Мариана също роди момиче. Общата дъщеря на новия водещ и певицата Мария- Магдалена ще стане на 15 години през декември.

Италианецът, който готви по БНТ, има дъщеря от Мариана Попова

 

Родителите поделят грижите за нея по равно. Момичето кара сърф и ски и обича да плува. Освен това е доста общителна и обича и да готви с татко си в кухнята. Даже дава съвети за приготвяне на хубава паста на роднини и приятели. Ханес също има човек до себе си - бизнесдамата Жанет, която му е колежка и има нощен клуб. „Аз съм много щастлив с моята връзка. Много е хубаво, че сме в един и същи бизнес. За човек, който работи друго, е трудно да разбере всички тези часове, в които работя, поведението, което е необходимо да имам към гостите, нещата, които трябва да правя, които са част от нашата работа.

Не мога да кажа, че съм 100% италианец. По-скоро съм от малко селце близо до град хубаво Мерано в Южен Тирол, в сърцето на Алпите.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?