71

Бившата на Кание Уест разкри: Бях лесбийка, момчета! ВИДЕО

Джулия Фокс съобщи в социалните мрежи, че е лесбийка, след като разкрива, че повече от две години не е имала никакви интимни взаимоотношения.

В понеделник актрисата откровено разказа за своята сексуалност в отговор на видеоклип в TikTok на потребителя @emgwaciedawgie, който каза: “Обичам, когато видя лесбийка с гаджето ѝ. Това е като ‘Ааа, ти мразиш този мъж. Ти буквално го мразиш.'”

34-годишната Фокс добави своя отговор в края на видеото, като каза: “Ей, това бях аз. Аз бях онази лесбийка. Толкова съжалявам, момчета. Няма да се повтори.”

Фокс получи безгранична подкрепа, като феновете се изказаха колко се вълнуват за нея.

“Толкова се радвам за теб”- написа един човек, а друг добави: “Това прави сърцето ми толкова щастливо”.

Новината може да не е шок за някои, тъй като Фокс, която беше омъжена за Питър Артемиев от 2018 до 2020 г., а след това имаше кратка връзка с Кание Уест, и по-рано е отваряла дума за евентуални отношения с жена. Тя и противоречивият рапър се срещат за по-малко от два месеца през 2022 г. малко след развода му с Ким Кардашиян, пише fakit.bg.

По време на интервю за New York Times през 2023 г. предизвикателната красавица признава, че никога не е правила секс с Уест.

 

 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?