1939

Бившата жена на Арнолд Шварценегер направи нещо невероятно след развода

Мария Шрайвър разкрива как е преживяла развода си с Арнолд Шварценегер в новото издание на подкаста Making Space with Hoda Kotb. Тя признава, че след раздялата със съпруга си е отишла да търси отговори на лични въпроси в манастир, където е искала "да остане сама и да получи съвет", пише slava.bg. Според 67-годишната Шрайвър преподобната майка ѝ е помогнала да отвори очите си и да намери нова перспектива за живота.

"Никога не съм си позволявала да показвам пред непознати чувства, да бъда уязвима, слаба, да бъда поставена на колене, но светът ме принуди. И тогава си помислих: "Добре, Боже, започваме. Ще се възползвам от това и ще науча всичко, което мога, за моята роля и за това, което трябва да науча", споделя тя.

Племенница на американския президент Джон Ф. Кенеди и бивша съпруга на един от най-известните актьори в света Арнолд Шварценегер, Мария Шрайвър призна, че й е омръзнало да живее в сянката на известните мъже и да се чувства "невидима".

"Случвало ми се е да се ядосвам на хората, които не ме забелязват, когато стоя до Арнолд или когато стоя до чичо ми или някой друг. И накрая разбрах, че ми дават урок, че не става въпрос за това дали ме виждат. Аз виждам ли себе си? Не е важно дали другите хора ви виждат, а дали вие виждате себе си. И ми отне много време, много дълго време, за да проумея тази истина", обясни Шрайвър.

Мария Шрайвър и Арнолд Шварценегер се развеждат официално през 2021 г. Журналистката не можа да прости на бившия си съпруг изневярата, след като стана известна връзката на актьора с икономката Милдред Баена, която му ражда син.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?