Следвайте ни

Бивш общински съветник скочи от Аспаруховия мост

viber icon

Бившият общински съветник от БСП Иван Петков - Бебето се впусна в екстремно предизвикателство. Бебето скочи с бънджи от Аспаруховия мост във Варна. Преди да направи опита, Петков се консултирал с доктор, тъй като наскоро е претърпял операция. След като медикът му дал зелена светлина, Бебето се решил на екстремното преживяване. Той пристигнал в морската ни столица със свои приятели, които запечатаха скока му на снимки и видео.

"Когато видях 52-метровата пропаст под краката си, първоначално налях гипса. В краката ми сякаш имаше бетон. Най-трудни бяха двете минути, докато организаторите ме връзваха с въжетата. Адреналинът ми се покачи до неузнаваемост, но страшното свърши, след като скочих. Изживяването е неописуемо. Пожелавам на всеки такава тръпка", разказа Иван Петков.

Бебето планирал скока с бънджи още миналото лято, но изпуснал датите, в които трябвало да се запише. Тази година обаче стиковал програмата си и даже хванал промоция - вместо миналогодишните 100 лева за скока той платил 60 лв. 

След почивката Бебето смята да се включи в кампанията за избор на председател на БСП, която стартира днес. 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

коки

коки

13.08.2020 | 13:21

Да ви имам новините!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?