Следвайте ни

Бивш канар скъса с ергенския живот

viber icon

Бившият футболист на Ботев (Пловдив) Васил Гуджев се врече във вечна любов на своята изгора  Петя. Сватбата се състоя в ресторант "Каталея" в "Тракия". Интересен момент бе, че вместо цветя, гостите подаряваха на младоженците книги. На тържеството присъстваха и някои от колегите на футболиста - Борислав Караматев, Тодор Тимонов-Лимона, Николай Павлов, Стефан Костадинов-Вълка, както и по-голямата част от отбора по мини футбол на КЦМ.

Щастливата булка разказа и за нестандартното предложение за брак, което получила от младоженеца. „Васко все забравяше пръстена при всички романтични моменти, в които смяташе да ми предложи. Накрая клекна в средата на хола вкъщи и ми поиска ръката“.

Той пък сподели, че виновниците за тяхното запознаване са именно техните кумове. „Бяхме с тях на бар и там се срещнахме с Петя. След ден писане във Фейсбук излязохме на среща и доста бързо след това заживяхме заедно“, разказа пред "Марица" Васко Гуджев.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?