Следвайте ни

Битката на титаните: Слави нанесъл смъртна обида на Лили Иванова през 2004 г.

viber icon

Битката между титаните в родния шоубизнес - Слави Трифонов и Лили Иванова, продължава повече от 20 години. Примата на родната естрада е смъртно обидена на шоумена заради подигравките с нея в Шоуто на Слави.

Навремето Лили бе казала, че цената ѝ, за да участва в общ разговор с Дългия, възлиза на колосалните 100 хиляди долара и нито стотинка по-малко. След скандалното им включване по едно и също време в тв предаване през 2004 г., когато естрадната звезда напусна демонстративно снимачния сет, разположен за жива връзка с хола на апартамента ѝ, тя си позволи за пръв и последен път да изкаже искреното си мнение по адрес на Трифонов, което не се е променило и до днес. Тогава Лили пусна свое медийно обръщение – лаконично и ясно, типично в неин стил.

„Явно на този човек (Слави − бел. ред.) му се плаща, за да омаловажава и принизява стойността на моя труд и постигнатото от мен в живота. Доказателство са непрекъснатите явни обиди. За да застана срещу него, аз поисках сумата от 100 хил. долара − цена, която щеше да бъде много малка компенсация за нанесените ми морални щети. И тъй като за този човек и онези, които стоят зад него, моралът не представлява стойност, аз поисках само малка част от онова, срещу което той е продал душата си. Защото цената на морала е стойността на душата. Тя не се измерва с пари, а с постижението на духа, който я храни в живота. Моите постижения са стойността и цената, която съм заложила, за да постигна името си пред своя народ. Тази цена никой не може да плати и това е, което ще остане след мен“, бяха думите на Лили за нейния враг №1.
Иванова и Трифонов така и не успяха да постигнат примирие и да заровят окончателно томахавките, а подигравките по неин адрес в шоуто на Дългия продължават и до ден днешен. През изминалата 2020 г. Слави и Лили имали случайна среща в бензиностация. Трифонов отишъл при примата уж да ѝ поднесе извинения за дебелашките шеги, с които той и екипът му я иронизират в продължение на почти четвърт век, но непреклонната певица не приела думите му за искрени. Грандамата на българската естрада е пословична със своите железни принципи и ценности и във времето е доказала, че не прощава на предателите нито в личния си живот, нито в професионален план. Въпреки това тя така и не пожелала да заведе съдебни искове срещу учиндолеца, макар да имала всички предпоставки да го осъди и да спечели голяма сума пари като компенсация за нанесените ѝ морални щети, пише pik.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Обувка  номер  52

Обувка номер 52

22.05.2021 | 23:12

Случайно я срещнал на бензиностанция и се опитал да и се извини. Двуметрова вастигарка на върха на която стои глава на богомолка. Ми ше вземеш една кошница цвета и чифт кожени наколенки и ще отидеш на ул. Оборище специално бе учиндолски виолончелист.

Отговори
3 0
Българин

Българин

22.05.2021 | 22:33

Докъде стигна падението в тази страна .....да имаме икона като Лили Иванова и да е коментираме с някакъв простак.

Отговори
6 2
Мимето

Мимето

22.05.2021 | 18:03

И двамата са с психични отклонения. Жал ми е за тях!

Отговори
4 4
Ами тези

Ами тези

22.05.2021 | 22:56

Психични отклонения са точно при теб,бе Миме,лекувай се де!!!

Отговори
5 2
Георги v.

Георги v.

22.05.2021 | 18:01

В момента има две големи звезди в България. Това са Христо Стоичков и Лили Иванова. Слави Трифонов е едно голямо недоразумение. Освен това че притежава ТВ 7/8 - флагманът на простотията, посредствеността и лошия вкус, Трифонов е комплексиран и злобен. Затова сега очаквам нова вълна от помия върху Лили Иванова.

Отговори
10 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?