71

Битата Диана избяга от София! Вижте какво още призна пред човек на Слави

Актрисата се оплака, че повечето от колегите й са навързани като "свински черва" и се подкрепят и помагат

В момента не е в София, защото се страхувам от ново физическо посегателство. Това обаче няма да ме спре да продължа да играя в театъра.

Това призна актрисата Диана Димитрова в ефира на телевизията на Слави Трифонов. В предаването на Крум Савов тя се включи по интернет и обясни решението си.


"В преписката на прокуратурата ясно се казва, че има оттоци и кръвонасядания в областта на рамото и лицето, но това умело се замита под килима. И аз излизам като човек, който се бори с вятърни мелници. Аз нямам нито тези връзки, нито пари, нямам приятелствата. Това е причината в момента аз да не съм в София, защото аз не чувствам, че съм в безопасност", заяви тя.

На въпрос защо почти цялата гилдия е подкрепила Вергов, след като прокуратурата отказа да образува производство срещу него, актрисата отговори, че повечето от колегите й са навързани като "свински черва" и се подкрепят и помагат.

На въпрос какви са отношенията й с дъщерята на колегата й и дали й е пращала SMS-и и снимки, Димитрова отговори, че няма как да има телефона на дъщерята на Вергов, ако не е била интимна с него, но и тя самата би искала да разбере за какви съобщения става въпрос.

Димитрова отново повтори, че 20 от 31-мата членове на "Откраднат живот" не са били на работа в деня на побоя, въпреки че написаха отворено писмо, че не са станали свидетели на насилие.

И бе категорична, че ще обжалва решението на прокуратурата и ще съди отделно Вергов за лъжа.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Тая пък

Тая пък

31.03.2023 | 13:27

Коя е и за какво ни показвате.

Отговори
3 0
Тая Дианка вече хептен се закопа.Какви кръвозасядания и отоци бълнува

Тая Дианка вече хептен се закопа.Какви кръвозасядания и отоци бълнува

31.03.2023 | 10:17

След 5г разлика от “събития” до” пробуждането й”,че се сетила,че иска да натопи Вергов.Ама наистина е мбого инфантилна и невежа:медицинско се вади ВЕДНАГА след “инцидента”(когато има такъв) и само тогава е валиден документ по делото(което не е заведено).Аман от абдали и нещастни неосъществени.Досада и глупост.

Отговори
7 3
Лудата

Лудата

31.03.2023 | 08:10

продължава да досажда с простотиите и лъжите си. Трябва някой наистина да я набие. Писна ми от нея.

Отговори
9 6

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?