Биляна Гавазова крие разбито сърце от жестока любовна драма

Биляна Гавазова, която вече ни радва всяка сутрин от ефира на Бтв, е изживяла тежка лична драма, която е разбила сърцето си.

Макар в момента да щастливо омъжена за половинката си Тодор Христов, с когото станаха родители на сина си Алек, преди да го срещне журналистката приключва дълга осемгодишна връзка.

След като се разделя с приятеля си, тя минава през тежък перидо, в който си мисли, че целият свят се е срутил. "Когато се разделихме, изпаднах в тотална дупка, в която нищо не ти се прави. Затова отидох да живея при сестра ми, имах нужда от подкрепа. Тя много ми помогна да преодолея всичко", споделя Биляна. След това обаче тя среща мъжа си Тодор и двамата се радват на сина си Алек. 

Тодор има свой бизнес - продава луксозни вани, бани и тоалетни. Двамата са в обща компания в родния си град Шумен преди 17 години. Тогава обаче са просто приятели и никой не предполага, че може да заживеят заедно. В началото на 2014 се срещат отново и любовта ги връхлита. В онзи период Биляна все още е наранена от преживяната раздяла и твърде подозрителна към новата си връзка. Тодор обаче е търпелив и в крайна сметка я спечелва завинаги. Гавазова днес вярва, че връзката им е кармична, пише Галерия. 

Само няколко месеца след началото на връзката им двамата решават, че няма какво да чакат и искат да имат дете. Така през майк година по-късно стават родители на Алек. Той е най-голямата радост и щастие на известната си майка. Отглеждането му сплотява още повече родителите му и засилва любовта им.  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
:):):)

:):):)

07.03.2021 | 10:27

Каква невероятна драма! Що не се скриете с тези глупави новини!

Отговори
1 0
Зрител

Зрител

07.03.2021 | 07:05

С всеки може да се случи . Така ,че само напред ! Важното е да няма убийства и сакатлъци !? Много е правилен израза - ПРАВЕТЕ ЛЮБОВ , А НЕ ВОЙНА ! Пожелавам Им щастлив семеен живот и много деца !!!

Отговори
5 0

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?