3906

Билалов побесня! Стана и си тръгна: Писна ми, не мога повече

Билалов побесня! Стана и си тръгна: Писна ми, не мога повече

 

Изключително добра игра в „Стани богат“ направи Стефанка Бънкова. Тя бе представена като търговски представител в международна компания, като има и три издадени книги със стихове и разкази.

Жената мина безпроблемно през първите пет въпроса за сигурна сума от 500 лева, а инерцията й продължи и при следващите.

„Кой художник си спечелва противоречива слава с това, че подарява отрязана част от тялото си на жрица на любовта?“, бе шестото питане, а вариантите, между които тя трябваше да избира, бяха Пол Гоген, Анри дьо Тулуз-Лотрек, Анди Уорхол и Винсент ван Гог. Участничката още преди да чуе отговорите каза Ван Гог и това беше правилно.

 

Билалов стана и си тръгна: Писна ми, не мога повече | StandartNews.com

Последва въпрос за 1500 лева: „Откъде получава названието си платоничната любов?“ – Философа Платон, Метала платина, Географското плато или Платото за сервиране. Тук дамата също не срещна затрудения и правилно избра философа Платон.

„Коя е най-старата от изброените азбуки?“, я пита след това водещият Михаил Билалов, а Бънкова избра Финикийска в конкуренцията на Латиница, Кирилица и Гръцка, продължавайки напред в играта.

На следващия въпрос й се наложи да се допита за първи път до жокер. „Колко деца имат Татко Барба и Мама Барба от известната анимация „Барбароните“?“ – 3, 5, 7 или 9. Стефанка се насочи към три, но реши да повика приятелката си Владина от публиката.

Тя призна, че се двоуми между девет и седем. Затова двете се обединиха около отговор С и Билалов ги зарадва, че това е правилно.

След това участничката заключи 5000 лева като втора сигурна сума. Въпросът за нея бе: „Майстори в битката с кое оръжие са били жителите на Балеарските острови, което ги прави ценни съюзници в античността?“ – Меч, Копие, Лък или Прашка.

Жената се насочи към лък, но реши да не рискува и затова се обади на приятелката си Мариана Митева от Париж. За нейно съжаление жокерът не каза нищо в слушалката.

Поради тази причина Бънкова поиска и 50:50, с чиято помощ избра прашка и така продължи напред в играта.

„Кой баскетболист, висок 218 сантиметра, вкарва 38 387 точки за 20 сезона в НБА?“, бе следващият въпрос, а възможните отговори – Уилт Чембърлейн, Карийм Абдул-Джабар, Меджик Джонсън и Майкъл Джордан.

Участничката чистосърдечно призна, че не знае отговора, но посочи интуитивно „Б“ и той се оказа верен. Това предизвика нестандартна реакция в Михаил Билалов. Той първо се хвана за главата, а след това стана и тръгна да си ходи от студиото.

Не, аз си тръгвам вече! Писна ми. Ей такива интуиции днеска, вече полудях. Не мога повече. Ей така, да дойдат от Бургас да ми дават някакви… Сега ще трябва да давам чек. Идват тука, нищо не знаят, баскетбол за първи път чуват, и шляяяяяп. 10 бона ей така – кош“, каза той с усмивка, пише vihrogon.bg.

Въпросът за 20 000 лева бе „Коя актриса има и британска, и американска Тройна корона?“ – Виола Дейвис, Джесика Ланг, Ингрид Бергман или Хелън Мирън. Тук участничката реши да се откаже, тръгвайки си с 10 000 лева. Извън играта посочи Джесика Ланг, но верният отговор се оказа Хелън Мирън.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Жжж

Жжж

02.12.2023 | 20:57

Гледах то и изобщо не е ставал да си тръгва, само глупости пишете.

Отговори
0 0
АК 47

АК 47

01.12.2023 | 07:20

Билалов се шегува, а некадърните списвачи търсят сензации със заглавията.Ей разказахте и играта на тая журналистика направо и ЕМ.

Отговори
2 1
Зрител

Зрител

30.11.2023 | 12:21

Коментарите за играта са излишни ! Билалов си я води перфектно Има шоу,а незнаещите да не се оплакват и търсят виновни Прави ми впечатление,че всички участници са,,голяма работа,, а не знаят елементарни неща

Отговори
13 4
Тв критик

Тв критик

30.11.2023 | 08:45

Направо разказахте играта с подробности . Тъй и тези който не го гледат вече ще научат нещо. Но можеше и с две три думи.

Отговори
14 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?