3906

Билалов е изправен до стената: Огромен гаф в "Стани богат"

Билалов до стената: Огромен гаф в "Стани богат"

 

Стана сериозен гаф в популярно тв шоу, който породи редица коментари. От предаването излязоха с официално извинение, поради допусната неточност в един от въпросите, които са задали на участник. Става въпрос за питане за най-високия небостъргач в САЩ. Във възможните отговори обаче не е присъствал и настоящият първенец. Ето какво пишат от предаването в официалната си фейсбук страница:

На 20 ноември в предаването “Стани богат” бе зададен въпрос, чиято формулировка не бе изцяло коректна. Той гласеше: “ Кой е най-високият небостъргач в САЩ? ” и варианти за отговор: А) Уулуърт Билдинг (241 м.), В) Емпайър Стейт Билдинг (381 м.), C) Крайслер Билдинг (319 м.) и D) Сиърс Тауър (442 м.). До 2014 година най-високата сграда в САЩ е Сиърс Тауър, посоченият от продукцията за верен отговор. Към днешна дата One World Trade Center (541 м) е най-високата сграда в САЩ.

Регламентът на формата, който ние стриктно спазваме, съветва да се приеме за верен най-близкият отговор до верния. В случая това е и посоченият от продукцията D) Сиърс Тауър (442 м.). В конкретния случай играчът маркира отговор В) Емпайър Стейт Билдинг (381 м.), който по никакъв начин не може да се приеме за верен отговор и не оказа влияние върху хода на играта му.

За нас доверието на участниците и почитателите на играта е от първостепенно значение и поднасяме извиненията си за допуснатата неточност, като сме предприели и ще продължим да прилагаме мерки, с цел да бъдат избегнати подобни ситуации в бъдеще.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Къде

Къде

21.11.2023 | 18:10

Гаф и защо водещия до стената , виновни са тези с въпросите.

Отговори
12 0
Наблюдател

Наблюдател

21.11.2023 | 16:34

Това не е гаф Посочени са 4 отговора Е и......не е посочена годината Някой иска да го махне и седне на стола Предаването е чудесно! А вие се поровете другаде !!!

Отговори
17 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?