46

БГ Радио раздава наградите си в "Колодрума"

Шоуто на 10 юни ще събере любимците на публиката

Зала "Колодрума" в Пловдив ще е домакин на Годишните музикални награди на БГ Радио. Събитието ще се проведе на 10 юни. Над 22 000 слушатели на медията  гласуваха за своите любими изпълнители и вече са ясни номинираните във всички 10 категории.

С най-много номинации - общо четири -  е Любо Киров, следван от Б.Т.Р., Dara Ekimova,  Marianoff, Михаела Филева, Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени", както и ТоТо Н, които са с по 3 номинации. За награда в категория "БГ Дебют" ще се борят  Marianoff, RIA, Nicka, Яна Николова и Никол. За втора поредна година ще бъде връчен и приз "БГ Комбинация".

Специалната награда "БГ Вдъхновение" на името на „Ана Мария Тонкова“, която е символ за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика, е и единствената статуетка, която се определя еднолично от eкипа на БГ Радио. Тази година статуетката ще бъде връчена на Михаил Белчев.

Вторият етап на гласуването стартира на 11 юни. Слушателите могат да дадат гласа си за своя фаворит във всяка категория. Победителите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на БГ Радио. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Вече

Вече

25.05.2022 | 00:49

няма БГ музика.

Отговори
1 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?