Следвайте ни

БГ естрадата лудна по чепиците на пловдивски съветник

viber icon

Звезди на българската естрада се прехласнаха по пловдивски обувки за сценичните си изяви. Изпълнителите Георги Христов и Орлин Горанов дойдоха в града под тепетата специално да си изберат чепици от магазина на общинския съветник Георги Величков.

Изпълнителят на “Черно и бяло” Жоро Христов видял обувките във Facebook и се свързал с Величков, за да си поръча два чифта, които много харесал. Едните са съчетание на лак с мачкан лак, а другите обувки са чисто бели лачени.

 

 

А връзката с Орлин Горанов направила актрисата Анелия Луцинова, позната от "Комиците", която работи като маркетингов директор във фирмата на Величков. Луцинова споменала на своята колежка Катето Евро за хубавите чепици в града под тепетата, а тя веднага се обадила на Орлин Горанов, тъй като знаела вкуса му. Той веднага звъннал на Величков и си поръчал два чифта.

Искаха да си ги платят, но за нас е чест тези велики български изпълнители да носят нашите обувки, затова им ги подарихме, заяви Величков. Чепиците на Горанов са били съчетание на естествена кожа, велур и гьонова подметка. 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай