71

Безумие от Лондон! Бесни българи напъдиха Алекс Сърчаджиева, вижте причината

Милата и чаровна Алекс Сърчаджиева, по която реално никога не е имало хейт (и то разбираемо), днес не знае на кой свят е и къде се намира. Причината е, че актрисата бе буквално засипана с омраза и обиди, при това от българи, от нейната публика. Само че българи, живеещи в чужбина и в частност в Англия, пише Клюки.бг.

Повод за скандала и избухналия бунт срещу Сърчаджиева, е обявлението й, че ще изнесе на лондонска сцена своя моноспектакъл. Знаем, че представлението на Алекс винаги се е котирало отлично у нас, а публиката плаче и се смее заедно с нея, защото в постановката тя разказва истините от живота си - и за баща си, и за Пепа Николова, и за Иван Ласкин, и за всичко, касаещо това, което хората не виждат отвън.

Българите в Лондон обаче изригнаха и директно напъдиха актрисата с крясъци, че няма да й стъпят на театрото. Гневът им е породен от интервю на Сърчаджиева, в което тя твърдо защитаваше тезата, че българи, които не живеят у нас и не плащат данъци тук, нямат право да гласуват и да определят съдбата ни.

"Я марш оттук, ма! Нали нямахме право да гласуваме, нали не сме плащали пари в България, а ти идваш тук да ни цоцаш и да ядеш нашите пари. Двулична селянка! Продаваш си билетчетата по 20 паунда и чакаш да си напълниш гушата от нас. Е, няма да стане, обирай си крушите!", гневят се масово родни емигранти в Англия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
Горе главата, Алекс!

Горе главата, Алекс!

17.03.2023 | 14:04

Права е за гласуването на българските емигранти! Не бива хора, приели чуждо гражданство, живеещи и работещи извън територията /то "държава" няма/ да определят дневния ред. А реакцията на тези "нашенци" доказва правотата ми. Въпреки, че и аз съм като тях /емигрант/, подкрепям Алекс. Горе главата! Тези индивиди не заслужават уважение! Ти си силен човек - доказваш го всеки ден!

Отговори
11 0
Фен

Фен

17.03.2023 | 13:38

Защо въобще ще им изнася на тези представление .Живеят по 10 човека в стая.Началниците им са цигани.Нямат пари да отидат на доктор.Плюят колко зле било в България.

Отговори
8 2
ИМАМ ПРАВО ДА ГЛАСУВАМ

ИМАМ ПРАВО ДА ГЛАСУВАМ

17.03.2023 | 15:10

Живея в Англия от 13 години . Плащам в България на три апартамента данъци , на две коли ,едната е с пълно автокаско. От 13 години си плащам на вивател договори на два номера а ги ползвам само по месец и половина максимум..А като се появя в Бг харча доста пари по ресторанти и хотели.. И ще ми кажете че нямам право да гласувам . И най вероятно половината който разправят това техните родители им плащат данъците, защото са още при мама и тате....

Отговори
1 4
Ани

Ани

17.03.2023 | 11:11

Всеки гледа от неговата камбанария и мисли,че е прав.

Отговори
1 3
Гласувай

Гласувай

17.03.2023 | 16:46

Може да не я харесвам Алекс,но съм напълно съгласен с нея.А такива които си мислят че имат право на глас, да заповядат в България да гласуват.

Отговори
2 0
Иван Иванов

Иван Иванов

17.03.2023 | 08:39

Когато някой каже истината, реакциите са такива.

Отговори
17 4
Моля някой да посочи каква е разликата между ....

Моля някой да посочи каква е разликата между ....

17.03.2023 | 08:14

...тези и в Лондон и тези в Бурса? И защо да гласуват за битието на нас в БЪЛГАРИЯ.

Отговори
22 2
Прави

Прави

17.03.2023 | 07:56

са, но и тя има право относно гласуването. Шантава работа.

Отговори
16 8
Браво на Алекс

Браво на Алекс

17.03.2023 | 07:45

Всички с повдигнати обвинения и трафиканти на цигари са в Лондон. Един няма с чист бизнес.

Отговори
16 7

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?