Безплатни салса уроци и кубинска вечер в "Ескалибур"

 Професионални инструктори по латино танци ще учат гостите на "Ескалибур" на салса по време на кубинските партита всеки петък. Тематичните вечери стартират на 30 октомври в 22.00 часа, а входът е свободен. За най-активните и атрактивни танцьори ще има награди. Типичните кубински коктейли Мохито, Куба либре и Дайкири ще са на преференциални цени. Партито ще бъде гарнирано и с истински кубински пури.

Един от най-популярните кубински стилове - салсата, се танцува на музика с повтарящ се ритъм от осем удара, т.е. два такта по четири удара. Салса схемите обикновено имат по три стъпки на всеки четири удара, като един се пропуска. Основното движение в танцовите схеми на различните стилове салса е стъпването в синхрон с ударите на музиката. Гостите на "Ескалибур" всяка петък вечер ще се запознават отблизо със салса и меренге културата и ще правят своите първи стъпки в тези темпераментни танци.

Съорганизаторите на кубинското парти от клуб за латино танци "Поко Локо" обещават много редички по салса, меренге и бачата, както и много руеди.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?