Следвайте ни

Безгрижен ден за Телецa, други две зодии - фрашкани с пари

viber icon

Овен

Добре е днес да подредите приоритетите си, така, че да сте най-продуктивни. Ще се наложи да намерите баланс между професионалния и личния си живот. Уверете се, че получавате това, което искате от околните и им давате това, от което те се нуждаят. Отделете време за почивка.

Телец

Добре е днес да се отдадете на развлечения. Свършили сте работата за днес през седмицата, което ви освобождава целия ден. Правете това, което искате – няма нужда да се съобразявате с околните. Насладете се на хобито си. Не се изкушавайте от ненужни неща.

Близнаци

Не подценявайте възможностите на хората около вас. Внимавайте как се държите днес – за вас може да е нормално, но за околните да е неподходящо или дори обидно. Ако е възможно, тръгнете си по-рано. Имате нужда от време само за себе си. Обмислете някои идеи.

Рак

Добре е днес да спрете да планирате и да започнете да действате. Отделяте твърде много време в обмисляне на детайли. Понякога е добре да се пуснете по течението и да видите накъде ще ви отведе. Ако се наложи да вземете важно решение, доверете се на интуицията си.

Лъв

Има някой, който търси вниманието ви от няколко дни. Напоследък сте били твърде заети, за да отделите време за него. Днес трябва да го направите, дори да сте много уморени. Няма да отнеме много от време ви. Бъдете искрени - така ще му помогнете най-много.

Дева

Добре е да приемете нещата около вас такива, каквито са, вместо да се опитвате да ги промените. Невинаги всичко ще се случва по начин, който е най-удобен за вас или с който сте свикнали. Трябва да се научите да се приспособявате към променящата се обстановка.

Везни

Не се страхувайте да работите с някой колега по определен проект. Работата в отбор ви се струва неясна, но ще разберете колко приятна е всъщност. Ще опознаете човека отсреща и ще се изненадате от това колко общо има помежду ви. Насладете се на спокойния ден.

Скорпион

Добре е днес да погледнете към някои минали ситуации, за да оцените тази, в която се намирате в момента. Това ще ви даде нов поглед. Ако има нещо, което ви притеснява, споделете мислите си на някой близък. Той ще ви помогне да се отпуснете. Очаква ви приятна среща.

Стрелец

Днес ще имате възможност да довършите някои дела, за които не сте имали време миналата седмица или условията не са били подходящи.  Добре е днес да обърнете внимание на близките си. Напоследък сте твърде заети с работа и не сте имали много време за тях. 

Козирог

Напоследък сте работили твърде много и имате нужда от повече почивка. Насладете се на хобито си. Не е добра идея да експериментирате с него – придържайте се към това, което знаете. Ще получите интересна новина. Прекарайте повече време със семейството си. 

Водолей

Ако имате работа, която трябва да свършите точно днес, не я отлагайте за следващите дни. Моментът не е подходящ за харчене на пари. Избягвайте конфликти. Някой ще има нужда от помощта ви – отделете нужното време, за да помогнете. Предстои ви вълнуващо запознанство.

Риби

Денят ви ще е напрегнат. Внимавайте да не възникнат неразбирателства и да не попаднете в конфликни ситуации. Подбирайте думите и действията си добре. Монетът е подходящ за сключване на договори. Направете нещо специално за близките си и им покажете, че държите на тях.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?