Следвайте ни

Без засечка: Мъжете от тази зодия са най-верни

viber icon

Според астролозите мъжете от една зодия са най-верни и предани.

Става въпрос за представителите на знака Козирог. Дълбоко в душата си мъжът от този знак не си представя съществуването си без одобрението и нежността на околните. Но в същото време той се страхува, че хората ще го възприемат като безхарактерен човек. Ето защо той строго очертава границата около себе си и издига непревземаеми крепостни стени, пише actualno.com.

Но жената, която успее да пробие тази стена и да докосне сърцето му, скоро след това осъзнава, че Козирогът ще бъде отдаден единствено на нея през целия си живот и ще направи всичко тя да е щастлива. 

Външното хладнокръвие, спокойствие и измамната студенина на мъжа от този знак често плаши жените и понякога те напълно губят интерес към него.
Но тази ситуация е дори удобна за мъжа Козирог, защото той знае, че никой дори не би помислил да нахлуе в пространството му и да го безпокои без основателна причина.

Мъжът от този знак наистина чувства със сърцето си и веднага осъзнава каква е разликата между мимолетен флирт и истински дълбоки чувства. И точно това за него е идеалът, към който се стреми.

Козирогът вярва в любовта, въпреки че за него е по-удобно да се скрие зад маската си на студенина и недостъпност, която ще го предпази от нараняване.

Но след като мъжът от този знак осъзнае, че е срещнал единствената жена, той ще отвори душата и сърцето си за нея. Неговата половинка ще се чувства като истинска кралица, на която той винаги ще засвидетелства любовта си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?