1553

Без тези 5 неща в портфейла си: Те отблъскват парите и късмета

Портфейлът може да бъде не само стилна вещ за съхранение на пари, но и талисман, който привлича материалното благополучие.  Всеки може да избегне изтичането на този късмет, ако прегледа съдържанието на портфейла си. Защото се оказва, че има вещи, които държим в портфейла си и могат да блокират късмета ни, пише edna.bg.

Енергията на парите и късмета е доста капризна и трябва да третираме спечелените средства с уважение. Има пет неща, за които се смята, че блокират финансовите ни потоци, които не позволяват да пестим и да имаме късмет с финансите. Най-добре е да извадите тези неща от портфейла си, така че да се заредите с повече късмет!

Касови бележки

Хубаво е някои касови бележки да се съхраняват, но не и в портфейла. Там те ще създадат информационен шум, който ще блокира финансовите потоци. Езотеристите ги наричат ​​"отпадъчни пари", които причиняват загуби. Всички касови бележки трябва да се съхраняват отделно, за да се избегне финансов неуспех .

 

Фалшиви (бутафорни) пари

Има много начини за привличане на пари, използвайки стари, излезли от обръщение монети, но когато става въпрос за фалшиви пари, те няма да привлекат щастие или късмет. Всички видове бутафорни банкноти и монети, изрязани от някъде или взети от детски игри, не носят късмет.

Снимки

Дори снимките на най-обичаните роднини нямат място в портфейла, защото всяка снимка има своя сила. Портфейлът е тясно свързан с енергията на собственика му, а външната енергия може да разруши тази връзка, което води до проблеми с финанситe.

Лекарства 

Самите лекарства, предписанията на лекарите, списъците с лекарства или техните рецепти са нежелани вещи в портфейла. Най-добре е такива неща да се съхраняват в някой джоб в чантата. Така според поверията финансите ще останат непокътнати и няма да боледуваме често.

Стари банкови карти, непечеливши лотарийни билети или изтекли пътнически карти 

Нещата, които вече са свършили работата си, нямат място в портфейла и отблъскват късмета. Те не са в състояние да привлекат късмет и финанси, така че трябва да се отървете от тях. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?