2374

Без правила: Есетровата луна разбърква живота на всяка ЗОДИЯ

Намираме се в разгара на сезона на Лъва и в разгара на лятото, което означава, че напоследък слънцето заема централно място в живота ни. Астрологично погледната, разбира се. Все пак Лъв е единственият знак, управляван от слънцето, така че сега е неговото време да блести.

Но утре, на 11 август, пълнолунието ще открадне светлината на прожектора и няма никакви намерения да играе по правилата.

Предстоящото пълнолуние, известно още като „Есетрова луна“, ще изгрее в свободомислещия и яростно неконформистки знак Водолей, точно срещу Слънцето в огнения Лъв. Тази новаторска и индивидуалистична лунна енергия ни вдъхновява да излезем от обичайните си граници и да освободим душите си от емоционалните окови, които ни пречат да бъдем себе си.

То ще ни подтикне да заобиколим правилата и да проправим нов път в живота си, дори това означава да направим нещо неочаквано или да вървим срещу течението.

Сега му е времето да се освободите от чуждите очаквания и собствените си ограничения.

Ето какво може да очаква всяка зодия от Естеровата луна:

Овен

Малцина могат да се конкурират с вашите безстрашни лидерски способности и това пълнолуние ви призовава да се активизирате, и да използвате тази сила за благото на хората. Въпреки че огнената страст на сезона на Лъва ви е накарала да се съсредоточите върху личните си цели, сега е добър момент да отворите сърцето си за нуждите на вашата общност или социални/приятелски групи. Как можете да намерите допирни точки с хората около вас и да работите заедно, за да постигнете промяна? Предизвикайте себе си да приложите креативността си в името на по-голяма кауза.

Телец

В този лунен момент въпросите, свързани с кариерата, могат да достигнат кулминацията си, Телец, тъй като пълнолунието в 10-ия ви дом, насочен към обществеността, разтърсва професионалния ви живот по неочакван начин и изисква цялото ви внимание. Ако нещата не вървят според предварителните планове, които сте начертали, опитайте се да се оставите на течението и да се примирите с промените. От ключово значение е да останете отворени към тези внезапни промени или изненади, тъй като никога не знаете какви вълнуващи възможности могат да се появят в резултат на тях.

Близнаци

Пълнолунието е във въздушен знак, така че ще се почувствате свеж вятър на вдъхновение, който духа във вашата посока. Сега е време за сериозно духовно израстване, разширяване на зоната ви на комфорт и възприемане на нови начини на мислене. Възможно е интересите и стремежите ви да се променят бързо - един разговор може да запали страст към тема, за която не сте подозирали, че може да ви предизвика. Следвайте тези искри на вълнение и рискувайте, за да задоволите любопитството си.

Рак

Какви връзки, неспазени обещания или лични дългове са висяли над главата ви напоследък? Сега е моментът да започнете да се освобождавате от всякакви емоционални тежести или финансови обвързаности, които са ви задържали. Предприемете стъпки за изграждане на независимост в живота си, като се разговаряте с най-близките си хора или работите за изплащане на всичко, което дължите на другите. Животът е твърде ценен, за да го прекарвате приковани към волята на други хора.

Лъв

Все още е сезонът на Лъв, така че все още блестите най-ярко. Това пълнолуние обаче ще ви предизвика да вложите енергия и в най-близките си партньорства. При тези космически условия динамиката на взаимоотношенията може да се промени бързо и внезапните промени в чувствата ви могат да ви изненадат. Опитайте се да подхождате към всички необуздани моменти с обективност и логика. Ако обсъждате всичко открито и зачитате нуждите си, ще преодолеете всяка потенциална буря.

Дева

Обичате да сте подредени и организирани, но променливата природа на зодията ви ще ви бъде полезна при това пълнолуние, тъй като ежедневието ви ще бъде разклатено. Възможно е внезапно да се появят нови служебни или лични задължения, които да ви принудят да преосмислите начина, по който организирате времето си, и да промените изцяло календара си. Въпреки че сега може да се чувствате хаотични, вярвайте, че след като пушилката от пълнолунието се уталожи, тези промени ще бъдат за добро.

Везни

През сезона на Лъва се фокусирахте върху забавлението и приятелите си. Това пълнолуние обаче иска от вас да насочите част от тази радостна енергия и към личните си начинания. Възможно е да се окаже, че внезапно ви е обхванало вдъхновение, което пали желанието ви да реализирате нетрадиционен проект или дори неочаквана романтична връзка. Впуснете се в това, което кара сърцето ви да бие по-бързо, дори и да не е нещо, което обикновено би хванало окото ви.

Скорпион

Вероятно последните няколко седмици на работното ви място са били натоварени. Но това пълнолуние временно привлича вниманието ви към по-близки до сърцето ви въпроси. Неочаквани сътресения в личния ви живот или внезапни промени в жилищната ситуация или семейната динамика могат да ви накарат да сложите на пауза някои дела и да се съсредоточите върху личния си живот. Опитайте се да не се поддавате на тежки емоции, докато се справяте с драмата. Бъдете непредубедени и гледайте широката картина.

Стрелец

Сега дръжте очите, сърцето и ума си широко отворени, Стрелци, защото това пълнолуние ще ви поднесе всякакви изненади. Неочаквани новини или случайни срещи могат да променят сегашната ви траектория и да ви донесат вълнуващи възможности да изразите себе си по нов начин, така че не се страхувайте да се впуснете в това начинание. Сега е моментът да гоните дъгата и да следвате сърцето си. Важното е да останете верни на това, което сте, дори и ако това, което сте, се променя с всяка минута.

Козирог

Пълнолунията винаги е изпълнено с емоции, но това, което предстои може да ви накара да се съсредоточите повече върху финансите си, Козирог. Независимо дали става въпрос за внезапен разход или за неочаквана печалба, ще е добре да сте наясно с навиците си, за да сте сигурни, че ще можете да се справите с всички препятствия, които ви се изпречват на пътя. Ако търсите повишение на заплатата или нова работа, може да се натъкнете на неочаквани възможности за увеличаване на паричните доходите си, така че бъдете готови да се възползвате от шанса да добавите някой лев към банковата си сметка.

Водолей

Това е вашето пълнолуние, Водолей, така че се потопете в лунната светлина и бъдете готови да се израснете пред очите на всички. Вашата идентичност и начина, по който се представяте пред света се променят със светлинна скорост и вие сваляте старата си по-бързо от всякога. Приемете естествения си бунтарски дух, докато изследвате тази нова територия, и не се страхувайте да да се противопоставите на статуквото. Вашият нестандартен дух се нуждае от пространство за развитие.

Риби

Това пълнолуние може да ви се стори като приказка, но точно в това мечтателно, неземно царство се чувствате най-близки до сърцето си. Дръжте третото си око отворено, защото може да се окаже, че внезапно сте се обърнали към емоционалното възстановяване или мистичната страна на живота. Прекарайте известно време насаме, за да можете да попиете напълно това магическо зареждане и духовните разкрития, които идват към вас.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?