2374

Без надежда за сдобряване: Арктически ледове разделят принцовете Уилям и Хари

Дори честванията в памет на Даяна не стоплиха отношенията между двамата братя. Както е видно, те са много по-дистанцирани откакто Хари замина отвъд океана. След брака си с Меган и редицата интервюта, в които те говорят за дискриминация и пренебрежително отношение, Уилям явно е почувствал лична обида и доста е намалил срещите с брат си Хари.

Знаем, че и двамата са силно привързани към спомена за Даяна и показват уважение, но тази година дори и тя не успя да ги сдобри, символично казано.

Официално бе обявено, че братята няма да бъдат част от събитията, отбелязващи 25 години от кончината на лейди Даяна, а и двамата ще почетат паметта й сами, в тесен кръг, но отделно един от друг.

За много от последователите им е ясно, че техните иначе близки преди отношения са крайно обтегнати и засега това е необратимо.

Експертът Ингрид Сюърд предполага, че херцогът на Кеймбридж се опасява, че вече липсват възможности за помирение. Според източника, принц Уилям вярва, че не може да направи нищо повече, за да разреши споровете с по-малкия си брат.

„Двете момчета никога не се разбираха. Те дадоха заедно телевизионни интервюта за съвместните си дела, подигравайки се един на друг, но никога не са били добри приятели“, отбелязва експертът пред Express.

Сюърд каза още, че Кейт Мидълтън отдавна се опитва да действа като миротворец и да поддържа връзка със семейство Съсекс.

„Уилям винаги се е грижил за Хари, той чувства, че в момента не може да направи нищо друго. Вместо това той се фокусира върху това, което знае, че може да постигне, вместо да губи време за неща, които не може да промени. Той знае какво го очаква и знае колко е трудно, но с помощта на Кейт и подкрепата на баща си, принцът на Уелс, той остава позитивен и оптимист за бъдещето си“, каза експертът.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Много

Много

06.09.2022 | 08:23

добре - рижавия и циганката да стоят надалеч. Те по принцип не трябва да са живи.

Отговори
2 1

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?