Следвайте ни

Без конкуренция! Всички мъже са луди по жените от тези 2 зодии

viber icon

Астролозите са убедени, че една жена е предопределена да бъде или съпруга, или любовница, пише actualno.com. И тя ще носи този вечен кръст, през целия си живот, водейки битка със съперницата си, пред която ще бъде изправен нейният мъж. В този случай само съпругата иска да е единствената, докато любовницата иска да бъде обичана. И всичко това зависи не само от моралните убеждения на всеки, но и от чувството на страх от самотата.Има представители на Зодиака, на които просто е отредено, през целия си живот, да са любовници. На тях им е просто да се съпротивляват на любовна връзка, без да опитат забранените плодове. Астролозите разграничават 2 зодии, които не могат да потиснат любовното изкушение.

Скорпион

Жената Скорпион е обречена да играе ролята на постоянна любовница, независимо, колко пъти ще се омъжи. Тесните семейни връзки не са за птица като нея.

Скорпионите винаги изглеждат зашеметяващи, очарователни и привлекателни. Пронизващият им поглед привлича, така не може да се скриете от него.

Някои ги наричат вещици, но каквото и да правят, в края на краищата го правят правилно. Те омайват и хипнотизират всеки мъж, който харесват. И ако успеете да се измъкнете от ноктите на скорпиона, емоционалната травма не може да бъде избегната. Дълго време, мъжът попаднал в лапите им ще помни с болка и удоволствие това сладко пленничество.

Стрелец

За тези жени да бъдат в статут на любовница е доста често срещано явление. За тях не е типично да са за дълго в стените на дома, защото тази позиция силно противоречи на тяхната любопитна природа.

Дамите Стрелец обичат да се скитат и да пътуват. Те се страхуват да не загубят свободата си. Само едно нещо може да ги задържи в семейното гнездо и то е - редовен секс.
И ако това не се случи, лесно ще намерят някой, който понякога да замести съпруга им.

Първото място за жените от тази зодия е пътуването, а второто - сексуалните радости. И те се опитват да съчетаят всички тези две приятни неща, през целия си живот.

Жената Стрелец определено ще избере за себе си страстен любовник, който да е ненаситен мъж в леглото с извратена фантазия.

Тя няма да е доволна от спокойния съпруг, но ако той е вече тук, тя със сигурност ще намери с кого да го допълни. И не се срамувайте да бъдете номиниран за ролята на неин любовник.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?