Следвайте ни

Без грим! Фолк кралицата Ивана стана нов човек СНИМКА

viber icon

"Най-хубавото, което ми се случи по време на пандемията, бе, че изчистих излишното от живота си - от телефона си махнах поне 10 човека, които не смятам, че трябва да фигурират там. Трябва да има ред в живота ни, преди неведнъж съм го казвала, но пък сега го изпълних. Махнах и всичко излишно от гардероба - всичко, което не носех, изчистих си и мислите. Сякаш съм нов човек сега."

Това сподели пред "България Днес" фолккралицата Ивана, която само след дни ще навърши 52 години в блестяща форма и песен на уста.

"Ще празнувам рождения си ден в малък кръг от най-близките до мен хора, този път няма да е лудо парти", сподели ни Ивана, която топфотографите на вестника изненадаха във фризьорския салон, който често посещава.

Заедно с коафьора си изпълнителката на "Всичко е любов" коментираше новата си визия и какво точно иска да покаже на любимата си публика. Ивана бе без капка грим, а на хубавата й фигура, обута в кожен клин, може да завидят и 20-годишните девойки. "Напоследък съм запалена по йога. Предпочитам я пред тежките фитнес силови тренировки. Това е моето - медитацията и разтягането", коментира фигурата си певицата.

"Подкрепям ген. Мутафчийски и щаба по повод пандемичните мерки, които трябва да се взимат, за да се предпазим и от новия щам на коронавирус. Два или три месеца повече едва ли ще отразят толкова фатално на това, че няма да пеем. Няма да дойде краят на света. Вече цяла година издържахме с това темпо.

Всички сме много силни в исканията си, но не сме наясно какъв риск носи дадена ситуация", коментира Ивана. От своя страна тя смята да се ваксинира, но "когато й дойде редът". "Човечеството е оцеляло благодарение на ваксините и не смятам, че ще ни донесе нещо лошо. Аз съм много състрадателна и понякога наивна, но винаги бих помогнала на другите", обясни още Ивана.

За личния си живот певицата не обича да говори и дори да има мъж в живота си, тя не би го осветлила публично.

"Смятам, че щастието обича тишината и не вярвам, че любовите и личните ни отношения трябва да се разгласяват. Освен това те и не интересуват хората. За тях е важно това, което им давам чрез песента", смята красивата Ивана.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Иван

Иван

24.01.2021 | 12:23

Ивана без Стояна е нищо.

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай