46

Без да й мигне окото: Тихата Поли разсипа Благой след "Сървайвър"

Неприятно изненадан останал Благо от документите за развод, връчени му от Полина.

Все още съпруга на Благой Георгиев по документи, Полина Спасова изясни, че бившият футболист вече е подписал документите за развода им, след като се е върнал от участието си в предаването "Survivor". Брюнетката разясни и с какви чувства плейбоят е приел решението ѝ да се раздели с него.

"Благо подписа документите за развода, когато се върна от "Сървайвър".
 
Беше много изненадан от решението ми, мълчеше. Когато разбра, че искам развод, поговорихме, но решението е взето. Вече съм го обявила и съм си преценила, че не може да сме заедно вече", заяви велинградчанката пред "България Днес". 

"Благо, разбира се, беше изключително изненадан, попита ме защо искам развод и други неща по темата, а аз му обясних. Накрая подписа споразумението за развод по взаимно съгласие и мълчеше през цялото време", допълни Полина.

"Не се разбирахме още отпреди да замине за "Сървайвър", никога не бяхме на едно мнение. Благо искаше едно, аз друго. Просто сме много различни и нещата не се получиха.

Когато останах сама, вече ми стана ясно, че ще е по-добре да се разделим. Тогава си дадох ясна представа, че искам развод", разказва още хубавицата с естетични подобрения. По-рано Полина обясни по-подробно защо е решила да се разведе с Благо.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”