1939

Без Блатечки: Диляна Попова се видя в чудо със сина си

Диляна Попова и Асен Блатечки имат сериозни проблеми със сина си Борил, който е доста свободолюбив и изпуснат във възпитанието си през първите години от живота си. Момчето се държи като отвързано, не знае кога може да говори, кога не е подходящо да прекъсва, както и, че понякога трябва да стои мирно.

Учителите на Борил в музикалното училище са се видели в чудо как да укротят малчугана, който не можел да изкара 30 минути на чина си и ставал по време на час да се разхожда. Детето не осъзнавало, че трябва да стои мирно, да не говори и да учи уроците си, а си правело каквото си иска, пише  hotarena.net . Майка му се оправдавала, че има свободен дух и така приключвала разговорите с преподавателите на детето, които се оплаквали от дисциплината му.

„Липсват му първите 7 години. Диляна Попова се правеше на много либерален родител, държеше детето да обикаля света и да попива от всички култури, а накрая то се държи като отвързано от гората. Учителите не само трябва да проявяват търпение, а и лицемерие, предвид „звездните” родители” – коментират в социалните мрежи известния наследник.

Обикновено децата на популярните родители стават звезди още като малки и това е обяснимо. Борил Блатечки вече е известен в социалните мрежи именно благодарение на родителите си и по-скоро на майка си. Красивата актриса и моделка често споделя снимки със сина си, чрез които ни прави съпричастни към важни моменти от живота им. Детето е копие на татко си Асен и от него е наследил и свободния си дух. Първолакът вече е гостувал и в няколко тв предавания.

Припомняме, че Борил е първокласник в Музикалното училище в София, където е със специалност виола, но детето признава, че иска да свири на китара, която повече му подхожда.

„Той е много свободен дух. Смяташе, че ще е като в детската градина - ако не му се ходи, няма да отиде. Приеха го с виола в Музикалното. Много искам детето ми да свири на класически инструмент” – заяви в началото на учебната година Диляна Попова, която главно се занимава с грижите и възпитанието на сина си, който се чуди как да обуздае.

Любопитно е как малчуганът се справя с цигулката, която е доста труден инструмент и изисква всеки ден часове упражнения. Никой не може да си представи Борил да седи мирен дори и 10 минути с музикалния инструмент, но родителите му държат да е арт и да се занимава със свирене, изкуство или театър.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Gal4eto

Gal4eto

23.05.2022 | 15:18

Лигаво и разглезено хлапе, гледах ги с баща му при Лора Крумова.Типично поведение на невъзпитано и хиперактивно дете

Отговори
0 0
Ненормално

Ненормално

17.05.2022 | 22:20

На това му се казва хиперактивно поведение, което днес е проблем на учителите, утре ще бъде бич за родителите си. Свободолюбието на малкия гамен ще им се стори неугасващ, преливащ вулкан ! Да им е честито ! Така са си постлали.

Отговори
11 5
Хиперактивно дете

Хиперактивно дете

19.05.2022 | 12:24

не означава невъзпитано дете.

Отговори
0 0
Юлия

Юлия

17.05.2022 | 12:53

Това основно е проблем на родителите, но явно те отсъстват подобаващо. Като не правиш разлика между свободен дух и елементарно възпитание така се получава.

Отговори
29 4
лигльо

лигльо

17.05.2022 | 09:40

ОТ ТАКИВА РОДИТЕЛИ ТАКОВА ТЕСТО....СЕ ЗАМЕСВА КЛИСАВО...

Отговори
28 1
лигльо

лигльо

17.05.2022 | 09:40

изключително невъзпитано дете със самочувствие ! Асен и малкия бяха гости на Лора Крумова тя се видя в чудо как да балансира между лиготиите на хлапака и непокизма на баща му.... един истински лигльо оставен да си прави каквото иска оставящ с поведението си неприязън ....сТАНА МИ НЕПРИЯТНО ДА ПРАВЯ ТОЗИ ИЗВОД ЗА МАЛКО ДЕТЕ НО ТО ВСЕ ПАК ЩЕ ПОРАСНЕ И АКО ОТ СЕГА Е ТАКЪВ НАГЛЕЦ .....КАКВО ЩЕ СТАНЕ В БЪДЕЩЕ НЕ МИ СЕ МИСЛИ.......

Отговори
42 2

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?