46
Следвайте ни

Бети и Ники от "Фермата" посрещнаха най-хубавия Никулден СНИМКИ

viber icon

Само който не е гледал "Фермата" не симпатизира на Бети и Ники – легендарните наставници на героите от втория, третия и четвъртия сезони на шоуто. Двойката отпразнува вероятно най-хубавия си Никулден досега, пише ladyzone.bg.

Двете им внучета близнаци, които се родиха през октомври и досега бяха при другите баба и дядо в Самоков, се прибраха в Хасково точно за празника.

„Фермерчетата се прибраха. Това е най-добрият подарък“ – сподели Бети пред LadyZone.bg.

Празникът е много емоционален и защото за едното внуче това е първи имен ден. Момченцето бе кръстено на дядо си Николай, а момиченцето се казва Мадлен по името на другата си баба, „за да има баланс“ – както поясни Бети преди месец.

 „Тази година шаранът не е пълнен, а пържен, защото децата така го предпочитат. Имаме и див лаврак, уловен от наши приятели край Атина. Огромен е, сигурно е по-голям от бебетата“ – разказа Бети, смеейки се.

Преди време семейството създаде първата сертифицирана кланица за телешко био месо. В средата на октомври те гостуваха на участниците в настоящия сезон на „Фермата“ и им подариха от тяхната Съчанлийска луканка, кръстена на село Съчанлъ в Беломорска Тракия, откъдето е родът на Николай.


 
 Бети и Ники имат четири деца. Петя, която наскоро стана майка, се грижи за онлайн магазина. Синът им Димитър учи ветеринарна медицина в Стара Загора и през уикендите се прибира в стопанството, за да помага в работата. Другите две деца на легендарните наставници – Калина и Александра, са в 8-ми клас и учат в Езиковата гимназия в Хасково. 

Снимки: Личен архив
 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?