3906

Бесен фен съди Мадона! Какво е тежкото обвинение към кралицата на попа

По думите на ищецът, купувачите не са били уведомени, че шоутата няма да започнат навреме. В документите си Джъстен обвинява поп звездата и че е пяла на плейбек

 

 

Мадона е съдена от фен, който твърди, че е бил измамен от нейното световно турне Celebration. Според съдебни документи, получени за сп. People, мъж на име Джъстен Липелес, е завел колективен иск срещу 65-годишната певица. В него се твърди, че кралицата на попа и нейният промоутър Live Nation са подвеждали посетителите на концертите й да купуват скъпи билети и умишлено са прикривали подробности за шоуто.

 

 

По думите на ищецът, купувачите не са били уведомени, че шоутата няма да започнат навреме. В документите си Джъстен обвинява поп звездата и че е пяла на плейбек. В тях се посочва още, че посетителите на концертите са били принудени да гледат голи жени, симулиращи сексуален акт на сцената, подлагайки зрителите на порнография без предупреждение. Това предизвикало емоционален стрес у тях.

Мадона е известна с провокативните си изпълнения, в които има доста голота, еротични танци и докосвания. Кралицата на попа е обвинена, че участва и в нечестни, незаконни и измамни бизнес практики, които демонстрират нейното неуважение към феновете й.

 

Припомняме, че през януари певицата беше съдена от двама свои фенове, които я обвиниха, че е започнала със закъснение поредния си концерт от турнето. Три месеца по-късно правният екип на Мадона подаде молба за отхвърляне на исковете, твърдейки, че обвиненията им не са основателни.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?