46
Следвайте ни

Бере си срама: Живка унизи грозно Ваня след финала на "Фермата"

viber icon

Скандалите покрай седмия сезон на „Фермата” не стихват дълго след финала. Някои са доволни, че голямата награда грабна Живка, докато други не спират да повтарят, че моралният победител е Ваня, която освен, че натрупа 5 дуела зад гърба си, успя да издържи на психическия тормоз, наложен ѝ от други участници. Последната гореща „фермерска” тема е за отношенията между Живка и Ваня, които макар да бяха от един лагер, изглежда претърпяват разрив след финала. Завесата повдигна Ваня, казвайки:

„Бяхме се събрали след финала в едно заведение в София. Бяхме с Жоро, с Ралица, Стефан, имаше много хора от продукцията, от предишните сезони, забавлявахме се – танци, усмивки. Живка дойде на нашата маса за малко, но предпочете да не говори с мен. Дори на самия финал се опитах да ѝ кажа „Честита победа”, но тя наистина се прави, че не ме вижда и не ме познава. Това е неин избор, не знам защо се е засегнала, но в крайна сметка не е лошо човек да поглежда и навътре в себе си.

Разделението стартира между Живка и Мартина, но то се развиваше постоянно, хората се обединяват по ценности и убеждения, така че то щеше да се случи рано или късно. Ние бяхме супер различни, цели галактики и вселени. Живка се правеше, че сме ѝ приятели и да - аз се чувствах използвана. Определено използваше много и различни начини, за да постига целите си.

Отворена съм да поддържам връзка с някои от участниците – Чочо, Стефан, Жоро, Живка, Рали, дори Цвети и Лори. Но сега съм фокусирана върху работата си ,в момента пиша книга, искам да помaгам на жените с ниска самооценка, на тези, които са мачкани от разни Кирчовци и Ивайловци”, каза русокоската, цитирана от iwoman.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

Талия

Талия

05.01.2022 | 15:15

Каквото и да говорите, нещата са ясни. На никой не е бръкнала в джоба ,Живка,принудително не е станала победител ...така че...кучетата си лаят- кервана си върви. Харесвам Ваня, но не ми харесва да се прави на жертва. Живка е късметлийка...това е.

Отговори
0 0
Защо ли

Защо ли

05.01.2022 | 07:54

Който иска да поздрави Живка го направи! Има една българска поговорка - да си я избрала на дуел! Защо ли не я поздрави както и Марина?

Отговори
1 2
Нещо

Нещо

04.01.2022 | 19:28

Защо вярвате на всичко написано?!

Отговори
4 0
Гошо

Гошо

04.01.2022 | 17:39

Марица,много сте жалки,на дъното сте!

Отговори
4 0
Кая

Кая

04.01.2022 | 15:19

Много защитаваха Ваня,но след като излезе .....не ми харесва. Има нещо,което не се връзва с нормата на поведение за 30 годишна

Отговори
16 11
Гери

Гери

04.01.2022 | 12:36

Живка излезна една голяма използвачка!За всички нас победител е Ванчето!!!!Живков не са важни само парите в този живот!За нея победата беше на всяка цена.Разбирам да победи човек,но с чест и достойнство.Мартина излезна по честна от Живака

Отговори
33 27
Хана х

Хана х

04.01.2022 | 12:27

Жалко за живка..това говори лошо за нея...така че ..това е неин минус...Ванче ти продължавай напред с твойта добрина и хич да не ти пука..който прави добро, добро го постига...пожелавам ти много здраве и успехи през новата година !!!

Отговори
55 14
Мери

Мери

05.01.2022 | 15:52

Браво Ваня

Отговори
3 1
Калбо

Калбо

04.01.2022 | 12:27

Ваня ако беше избрала Живка на дуела Ваня щеше да победи Живка и щеше да отиде на финала което възможно и да спечели фермата това е абсолютно сигурно че тя щеше да победи Живка България гласува за неправилния човек смисъл интригантка и лъжкиня сама си призна че излъга за Мартина че се съблече а онзи Стефан си чиста женичка като женичка е после ще защитаваше като женичка

Отговори
42 11

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?