71

Бенефис ли? Вижте какво е предсказала Ванга на Лили Иванова

Поредното национално турне на естрадната прима Лили Иванова е в разгара си и пали страстите в интернет пространството. Въпреки че концертите на звездата за пореден път се радват на огромен интерес от страна на публиката, феновете й са категорични, че Вечната Амбър е загубила формата, в която са свикнали да я виждат. Сред мунозина от тях дори се прокрадват съмнения, че Лили е започнала да губи паметта си.

Повод да се появят подобни коментари в социалните мрежи е фактът, че по време на концертите от националната й обиколка неведнъж се случвало примата да забрави имената на музикантите от бенда си. Това довеждало до конфузни ситуации, сценични паузи и гафове, които музикалната звезда не можела да замаскира и отиграе, колкото и да се опитвала. Понякога дори се налагало да пита от микрофона музикантите от бенда „Ти как се казваше?“, за да ги представи на събралите се в залата почитатели, пише „Ретро“.

Лили обаче и трудно чувала заради слушалките, които носи по време на концертите си. Стигало се  до там асистентът й да излиза на сцената и да прошушне имената в ухото й.

Мнозина от критиците на Лили са на мнение, че е време за бенефис, но примата в никакъв случай  нямала подобни намерения. От време оно се знае, че при едно от посещенията й при Ванга пророчицата е казала на естрадната легенда, че ще пее, докато е жива.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
15 коментара
Лорда на музиката

Лорда на музиката

20.08.2022 | 09:03

Айде от кога чакам този бебефис ,време е за почивка да харчи парите оскубани от заблудените хорица ходили на концерти. Да дава път на другите стига с нея .

Отговори
1 0
Затова

Затова

19.08.2022 | 08:23

не спира да грачи, от страх да не се затрие. Тъпа овца - всички умираме.

Отговори
2 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

18.08.2022 | 17:42

ЧАЛГАТА ПОП фолкът не е МУЗИКА аи между тях има МАЛКО и СТОИНОСТНИ поп ФОЛК ИСПЪЛНИТЕЛИ но те не се натрапват по МЕДИИ ТВТА

Отговори
3 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

18.08.2022 | 17:40

най АВТЕНТИЧЕН е БГ ФОЛКОР ХОРА РЪЧЕНИЦИ ПЕСНИ

Отговори
4 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

18.08.2022 | 17:39

ИМА много по СТОИНОСТНИ наши ПЕВЦИ ПЕВИЦИ от ЛИЛИ ИВАНОВА

Отговори
4 0
Няма нужда от бенефис

Няма нужда от бенефис

18.08.2022 | 17:25

Концертите й не са задължителни. Тези писания са излишни, който желае отива.

Отговори
6 1
Пловдив

Пловдив

18.08.2022 | 15:58

Ще ходи ли при нея скоро?

Отговори
3 3
Дракон

Дракон

18.08.2022 | 15:16

Имам колега фен на бг музиката знае на изуст доста песни на нашите звезди . Да е сутрин пее по някоя песен . Има колекция от плочи и касети. Когато има възможност ходи на концерти . Най ме кефи като за спори с Чалгарите . Направо ги затапва от всякаде. Или тези който харесват новите певци и певици правещи пародия на музика . А Лили когато реши тога ще спре тя си знае колко ще пее и весели хората

Отговори
6 5
Хипи

Хипи

18.08.2022 | 14:32

Онзи ден чух коментар за нея ,че ще пее като Джанис Джоплин докато умре на сцената .Има един певец Тони Бенет на 95 годи и и още пее и твори .

Отговори
7 1
Ачо каза ...

Ачо каза ...

18.08.2022 | 14:21

Ангел Попов каза в едно интервю преди няколко години, че Лили дори и да не може да пее а само да разказва текста на песента, залата пак ще е пълна. На тези които им се чува виене и подобни, да не ходят все пак на концертите! Да запазят слуха си за Азис и нови звезди. Лили сама ще прецени кога да спре, а дори и да го е решила вече последни ще научим все! Нали пее та финала на концертите си " ... съдете ме единствено на края ... "

Отговори
7 4
Набуко

Набуко

18.08.2022 | 15:00

Точно и на място казано . Ачо . Работя с млади хора и съм питал някой от тях защо слушаш Азис и неговите производни, отговора е мама и тати слушаха сръбско игръцко и после и чалгия . И другото на масакаво заслушам докато пия .Другото е ,че има много чалга телевизия , много малко хора слушат бг музика , независимио в какъв стил рок джаз поп . Проклетата чалгия завзе мозъка на доста народ . И още много други фактори има .

Отговори
8 1

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?