2374
Следвайте ни

Бен Афлек разкри тайни от брака си с Дженифър Гарнър

viber icon

Бен Афлек разказа в интервю за американско радио за предишния си брак с Дженифър Гарнър, без да спестява подробности. В интервю с Хауърд Стърн, 49-годишният актьор разказа за предишния си брак с Дженифър Гарнър и за проблемите си с алкохолизма. Разделен с майката на децата си от 2015 г., актьорът обясни, че са обмислили внимателно решението да се разведат след около десет години брак. „Истината е, че мина време. Бяхме се отдалечили“, каза той, като уточни, че слуховете за предполагаема изневяра с детегледачката на децата му, са „глупости“. „Връзката ни вече не беше същата. Случва се. Тя е човек, когото обичам и уважавам, но за когото вече не трябва да съм женен“, продължи той.

Родители на три деца, бившата двойка дълго се "опитвала" да спаси домакинството, твърди актьорът. „Наистина се опитахме, защото имаме деца, но и двамата чувствахме, че това не е моделът, който искаме да имат за брак. (...) Разделихме се приятелски. Дадохме всичко от себе си. Имали ли сме моменти на напрежение? Имали ли сме някакви разногласия относно попечителството? Трудни ли бяха нещата за нас? Ядосани ли сме? Да, но в основата винаги е било уважението. Знаех, че е добра майка. Винаги съм се надявал, че тя знае, че съм добър баща. Знаех, че съм“, добави той.

Бен Афлек разказа и за своята зависимост от алкохола. Той вече беше разказал в пресата, че е страдал от тази зависимост много преди брака си с Дженифър Гарнър, но сега изведнъж сподели, че „вероятно щял да продължи да пие“, ако беше останал женен за Гарнър, защото се чувствал „в капан“ в един нещастен съюз. „Вероятно щяхме да се разкъсаме един друг. Вероятно все още щях да пия. Част от причината да започна да пия беше, защото се чувствах в капан“, разказва той. „Мислех си: „Не мога да си тръгна заради децата си, но не съм доволен, така че какво да правя?“ Това, което направих, беше, че изпих цяла бутилка уиски и заспах на дивана, а това не беше решението”.

„Лекът за пристрастяване е страданието, изпитваш достатъчно болка, че нещо вътре в теб да каже: „Свърших“. Имам късмет, защото стигнах до този момент, преди да загубя най-важното. Не моята кариера или парите си, а връзката с децата си “, каза той. Актьорът си припомни деня, в който е бил под въздействието на алкохол и когато е срещнал погледите на децата си. „Това беше най-лошият ден в живота ми. Поправих се, но от този ден, кълна се в Бога, никога, нито веднъж не съм искал да пия“, казва в заключение Бен Афлек.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

КОМПЛЕКСАР

КОМПЛЕКСАР

15.12.2021 | 17:28

който страда от успешната кариера на съпругата си

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?