4020

Бен Афлек разкри истината за развода с Джей Ло

Какво се случва в отношенията на Бен Афлек и Дженифър Лопес? Развеждат ли се или не - това е въпросът, който си задават много фенове по света през последната седмица, след като се появиха слухове, че звездната двойка ще разтури семейното гнездо.

След като по-рано Джей Ло коментира слуховете за развод, сега Афлек също каза тежката си дума. От думите на близък до носителя на „Оскар“ става ясно, че актьорът сериозно обмисля да се разведе с певицата.

Бен Афлек е „дошъл на себе си“ за проваления си брак с певицата и знае, че те са се запътили към развод, казва източник ексклузивно пред Page Six.

Ако имаше начин да се разведе на основание временна лудост, той би го направил“, споделя източникът.

Чувства се така, сякаш последните две години са били само трескав сън, а сега е дошъл на себе си и разбира, че просто няма начин това да проработи“, подчерта запознатият.

Иначе първите слухове за гръм в рая се появиха, когато Джей Ло се появи сама на Met Gala 2024. След това стана ясно, че двамата не са забелязвани заедно повече от месец.

Въпреки това, малко по-късно, двамата бяха снимани заедно на училищно събитие на едно от децата на Афлек, но според някои запознати това може да е само фасада за пред хората, докато се финализират нещата около развода. 

Също така стана ясно, че двамата не живеят заедно - Джей Ло е останала в техния дом, а Афлек си е наел къща под.

 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?