3906

Бедствие застигна Юксел Кадриев

Родният дом на Юксел Кадриев в Оряхово в миналото е бил разрушен от опасно свлачище. Семейството му тогава не получило финансова помощ да възстанови дома си от общината, а директно апартамент в панелен блок като компенсация за трагедията, която ги сполетяла, пише в. "Ретро".

Въпреки това жилището към момента стои заключено и необитаемо, защото и двамата родители на тв водещия били при него в София. В малкото крайдунавско градче възрастните хора едва свързвали двата края с пенсиите си. Майката на Юксел Гина навремето била готвачка в местната детска градина, а след това се преквалифицирала в шивачка. Татко му Феми пък се трудел в механозавода.

В двора на къщата си били направили малко стопанство от кокошки и зайци. Майката на Юксел отскачала всяка пролет до испанското градче Мурсия. Там живеели сестра й, зет й и племенника й и Гина се хващала да бере ягоди, за да подпомогне семейния бюджет с някой лев. Но тази практика престанала, след като синът й Юксел се развел със съпругата си Бонка и се наложило майка му да се премести при него в София, за да му помага с грижите за дъщеря му Габриела. Към днешна дата девойката е вече самостоятелна и е студентка в НБУ.

Родителите на Кадриев обаче съжителстват с него заради заболяването на баща му, който се нуждаел от непрестанни лекарски грижи, каквито в Оряхово нямало как да получи. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
yellowdixie

yellowdixie

12.04.2024 | 19:24

Тези кaпсyли спacиxа бpака ни и напpавиxа ceкcа ни стpастен и дълъг със здpав щpанг, яpки оpгазми и дpуги плюcове. И двaмата сме щаcтливи, че опитаxме тoвa нeщо и вcички съвeтваме да го опитaмe, кyпиxме го тyк:---- https://e.vg/alman

Отговори
0 0
Не ми дреме

Не ми дреме

12.04.2024 | 19:02

За къщата на турчина .

Отговори
3 0
Нали сега

Нали сега

12.04.2024 | 19:01

В София живее за 80 - 90 лева наем . И не иска да напуска общинското жилище .

Отговори
3 0
Направо

Направо

12.04.2024 | 17:10

ми се къса сърцето

Отговори
2 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?