49

Бедите нямат край! Светлана Гущерова влезе в болница

Изпитанията пред блондинката не свършват

Майката на четири деца е постъпила в болница, най-вероятно от стрес и изтощение, след като само преди дни получи заплахи да бъде залята с киселина. От вчера блондинката е под лекарски контрол и на вливки, които да подкрепят организма й. Светлана отново притесни последователите си в Инстаграм, където качи снимка от болничната стая.

На ръката й е сложен абокат. Към сторито си Гущерова не коментира какво е състоянието й, но най-вероятно има връзка със заплахите от миналата седмица. При подобни закани всеки човек не би издържал психически, особено пък когато става дума за жена и най-вече майка, която се грижи за четирима наследника.

Освен публикацията си в Инстаграм, с която уведоми обществеността, че животът й е застрашен, Гущерова не е коментирала в детайли случилото се. Това е напълно разбираемо, най-малкото защото моделката подаде жалба в полицията, където в момента се води разследване.

"Обърнах се за помощ към полицията! Искрено се надявам органите на реда да приемат присърце случая и човекът, който стои за всичко това, да получи заслуженото!",

написа преди дни Гущерова в социалната мрежа. От семейството й отказват също информация дали престоят й в болница е бил краткотраен и тя вече си е у дома, или все още е под лекарско наблюдение, предаде hotnews.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
марица

марица

17.01.2024 | 15:38

кога драскачите ви ще се научат кога се пише" и" и кога "й".Неграмотници

Отговори
1 0
Я гущерчето

Я гущерчето

17.01.2024 | 15:13

В отделен терариум ли е , или с други влечуги.

Отговори
2 0
yuiyui

yuiyui

17.01.2024 | 13:21

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички----- https://da.gd/bio

Отговори
0 3

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?