1939

Бебе свали красива водеща от екрана на „Нова“

Едно от най-красивите лица на Нова телевизия слиза от екран, научи „Марица“ от нюзрума. Причината е повече от радостна. Водещата Даниела Пехливанова е бременна с второ дете. 

Чаровната журналистка чете новините по Нова нюз, като прави репортажи и за Нова тв. Даниела започва в медията през 2013 година и се връща там преди три години, след като се пробва и в другите две национални медии. Тя беше сред първите, направили репортажи от огнището на ковид в Плевен, когато стартира истерията в България.

Иначе положителните новини за телевизията не спират. След като собственикът Драган Шолак заведе цялата медийна група за Коледа на парти в Белград, босовете най-после успяха да завършат прочутото преместване в новата сграда. Тя се намира на един хвърлей от настоящия офис по пътя за летището. Очаква се първите излъчвания от модерния билдинг да са на 15 януари.

Добра новина зарадва и конкурентите от bTV. На работа в телевизията се връща репортерът Емил Митев, който правеше пиперливи материали за сутрешния блок. Бившият ръгбист се пробва като ПР в държавна агенция и напусна медията през май миналата година. Явно работата като журналист бързо е започнала да му липсва и той скоропостижно се върна при старите колеги. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Ама много

Ама много

06.01.2023 | 17:26

Важна новина за поредната новинарка за която бе знаех. Не гледам нова от години и не ги знам хората там и не ме интересува техния живот.

Отговори
2 0
Вехтото яке и мозък изяден от молци

Вехтото яке и мозък изяден от молци

06.01.2023 | 17:06

Ще кажа на български,, Много народ, много нещо, от 4 млн, всички не мога да познавам...!

Отговори
4 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?