Следвайте ни

Бъдете активни днес 

 

 

Четвъртък е ден за активни дейности, работа и организация на семейните ви дела. Всичко обаче трябва да бъде направено с идеята да се постигне реален узпех или резултат в рамките на тази седмица. Мъжете ще бъдат в благоприятна позиция да приключат със задачи, които са започнали в началото на седмицата. Мнозина ще се развълнуват от неочаквано събитие свързано с мъж. Приятелските отношения с мъже родени под знака на Риби, Рак или Скорпион днес ще бъдат запомнени с интересен разговор, среща или друго специално преживяване. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване (особено с деца) или за контакти с млади хора от семейството ви, които живеят в друг град (държава). Мнозина ще бъдат изненадани от новина отдалеч свързана с бременност или с раждането на дете. Четвъртък вещае неочаквани срещи или гости в дома ви. 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък избягвайте да бъдете лидери в каквито и да е било дела или ангажименти. Днес няма да можете да разчитате на късмет или закрила от съдбата си, особено ако имате задачи свързани с пари. Затруднения или сложни ситуации могат да възникнат в работата ви, ако работите във финансовия сектор. Разговор с жена, който ще проведете днес ще бъде полезен за вас. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък с лекота ще намерите разрешение на важни за вас проблеми. Днес ще намерите начин да излезете от една сложна финансова ситуация. Новина свързана с драма в живота на хора, които познавате, ще ви разстрои, но едва ли ще имате някакво лично участие в това събитие. Днес бъдете стожери в семейството си и нека всеки да може да разчита на вас. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, пред вас е ден, който трябва да използвате максимално за реализацията на важни за вас дела. Възможен е разговор или специално събитие на работното ви място. Емоционалната ви нестабилност или свръхчувствителност може да създаде напрежение в отношенията ви с хора от ежедневието ви. Контактите ви с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци ще ви заредят с оптимизъм за развитието на ваши важни планове. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще имате трудна комуникация с жени. Това ще бъде благоприятен ден за ангажименти с човек от семейството ви, който в момента живее или работи в друго населено място. Отношенията ви с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби ще претърпят някакво развитие. Днес ще имате възможност да реализирате свое очакване свързано с работата или с бизнеса ви. 

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?