46

Башур й видя сметката: Емилия закъса след раждането, феновете бесни

Прекалено отдадена ли е на професията певицата, или обстоятелствата я принуждават да работи без почивка 

Емилия не може да си вдигне главата от работа. Поп фолк дивата има изяви една след друга и дали в месец й  се събират три-четири дни релакс.

Едва няколко дни за плажа успяла да отдели със семейството си заради напрегнатата си програма.

Емилия роди третото си дете Жоржина от бизнесмена Жорж Башур. Двамата със сирийския богаташ минаха под венчило преди четири лета. Именно на неговата подкрепа разчитала Емилия, за да се върне на сцената толкова скорострелно. Звездата дори се похвали, че не използват детегледачки за децата, защото тях ги бавел Башур. Емилия има две деца от връзката си с Коко Динев и едно природено със сириеца. Подозрителни фенове обаче се питат дали нещо не е наред в отношенията на любимката им и милионера, пише kliuki.bg.

„Нали е богаташ, как няма да се бръкне за детегледачка, а той гледа децата. Ами бизнеса му, кой го върти? Или Емилия го издържа и той я пуска да му вади пари!“, коментират в мрежата.

Други също вадят доводи, че между Емилия и Башур нещата скърцат. И певицата е решила да не изостави кариерата си, както го направи колежката й Рени. Тя не само роди две деца на Борис, ами той я запрати в Израел, а кариерата й потъна и сега се отлепя буквално от дъното.

„Има нещо гнило тук“, клатят глава скептици.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Лорд Замбол

Лорд Замбол

15.08.2022 | 18:54

То останаха ли фенове на тази гнусна музика . Или се множат като гледам повечето слушат само това. То тази гнус не става за слушане и гледане .

Отговори
3 1
Анти чалгар

Анти чалгар

15.08.2022 | 12:53

Поредната серия за чалгари и чалгарки .От задръстения сериал чалгия до дупка.

Отговори
6 2

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?