49

Башур се черви като домат: Емилия го изложи пред феновете си

Емилия се намира в успешен период за кариерата и личния си живот, но ето, че направи гаф, който възмути хилядите й почитатели в социалните мрежи. Певицата пусна многозначителен пост, който удари в земята по неграмотност дори прочутите Златки.

"От друг живот май се познаваме и в друг живот сърцето ми май,че си ограбвал.Любов като за 100 беше,ето признавам си.Писано било и затова:Прощавам ти!!!" Това сътвори Емилия без редакторска намеса.

Изглежда, че неграмотният пост е свързан с поредната ѝ нова песен, но това не попречи да получи безброй забележки за начина си на писане:

"Слушам музиката ви и ви следвам тук, обаче да се четат публикациите е мъчение. След препинателни знаци се слага разстояние. Обърнете внимание на поддържащите ви профила", отсече критична фенка.

"Върни се в училище", по-категорично е младо момиче от Горна Оряховица, пише lupa.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
yuyu

yuyu

28.11.2023 | 17:39

Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виагра), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема. Повече подробности тук-.----> http://gg.gg/blumag

Отговори
1 5
Анти чалгар

Анти чалгар

28.11.2023 | 17:35

Оффф и това е важно. Знаем,че тези нямат мозък.

Отговори
11 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?