Следвайте ни

Бащи за чудо и приказ! Това са идеалните татковци в зодиака

viber icon

Астролозите твърдят, че звездите определят що за родител ще е един мъж. Според тях от всички зодии представителите на четири знака са най-добрите бащи на света.

Ето кои са четиримата най-добри бащи сред зодиите:

Телец
Това е един невероятно спокоен, търпелив и уравновесен човек, който приема темата за образованието на децата му много сериозно. Той никога няма да остави детето си дори и в случай на развод, да му осигури всичко необходимо и да го изведе към върховете на живота. Винаги знае какво прави детето му и какъв е неговият график.

Рак
Този баща е много щедър и добър с децата си. Вярно е, че все още му липсва твърдост във възпитанието, защото те са твърде любезни. Детето бързо осъзнава, че татко ще му даде всичко, затова започва да извива ръцете му за всякакви глезотии. Затова на помощ идва „лошото ченге“ - мама.

Лъв
Тези мъже дават на детето си всичко най-добро. Децата на мъжете Лъв често растат с разбирането, че баща им е най-готиният човек на света. Нещо повече, Лъвовете развиват талантите на децата си по всякакъв възможен начин и ги учат на независимост.

Дева
Бащата Дева понякога прилича на истинска майка квачка, защото непрекъснато бди за щастието, комфорта и безопасността на децата си. За майката такъв партньор е истински божи дар; в някои ситуации той е готов дори да влезе в ролята на майката, пише jenata.blitz.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай