Следвайте ни

Бащата на Меган Маркъл я моли да му прости заради...

viber icon

76-годишният Томас Маркъл живее близо до известната си дъщеря, херцогинята, но не я е срещал лично от няколко години: Меган прекъсна всички връзки с баща си поради факта, че той започна да сътрудничи на пресата в навечерието на нейната сватба. Пенсионираният директор по осветлението бе интервюиран от австралийска телевизия 60 минути и коментира факта, че два пъти е станал дядо, но все още не е виждал внуците си.

„Ще бъда много разочарован, ако не мога да подържа внучката си. Разбира се, че боли. С дъщеря ми имахме страхотни отношения – каза Томас. – Направих грешки. Вече сто пъти се извинявах за тях. Ако бях направил нещо абсолютно ужасно, щях да разбера всичко, но не направих нищо особено. Просто се нуждая от отговори, объркан съм... Бих искал да говоря с нея.“

В интервю за Опра Уинфри херцогинята на Съсекс призна, че баща ѝ я е „предал“ и затова за нея е „трудно да подобри отношенията си с него“.

Тогава Томас отговори на изявленията на дъщеря си, критикувайки съпруга ѝ принц Хари, отбелязвайки, че херцогът „очевидно не е подкрепял толкова добре жена си“. Меган не говори повече по тази тема, но близък от нейния кръг наскоро каза, че именно тя е инициирала семейния конфликт и е скъсала всички връзки с роднините си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Надин

Надин

19.06.2021 | 13:32

Мегън е чудовище.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?